Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Als Das zich vandaag in je kaarten heeft gedrongen, kan hij je vertellen dat je niet hard genoeg geprobeerd hebt een bepaald doel te bereiken. Das vraagt je hoe lang je denkt te blijven zitten wachten, totdat de wereld je het geluk komt thuisbezorgen. Bij deze kracht is het van belang dat je agressief genoeg wordt om iets aan de huidige stand van zaken te doen. Das leert je om op creatieve manier kwaad te worden en te zeggen: “Ik pik het niet langer”. Als de woede voorbij is, met je je oog op het doel gericht houden. Sla acht op het helende proces terwijl je deze gevoelens tot uitdrukking bent.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This