Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Als Adelaar een duikvlucht in je medicijnkaart heeft genomen, wordt je gewaarschuwd dat je de verbinding met het element lucht moet hernieuwen. Lucht heeft te maken met het mentale vlak en op dit moment heeft lucht van doen met de hogere geest. Wijsheid is er in vele vreemde en merkwaardige vormen; zij houdt altijd verband met de scheppende kracht van de Grote Geest. Als je in de schaduwen van vroegere werkelijkheden hebt gelopen, brengt Adelaar verlichting. Adelaar leert je om hoger in de lucht te kijken en om Grootvader Zon met je hart aan te raken, en zowel schaduw als licht lief te hebben. Zie de schoonheid van beide, dan zul je opstijgen als de Adelaar. De kracht van de Adelaar is het geschenk dat we onszelf geven wanneer we onszelf herinneren aan de vrijheid van de lucht. Adelaar vraagt je om jezelf toestemming te geven vrijheid te zien als iets dat je toekomt. Adelaar vraagt je om de vreugde na te jagen waarnaar je hart verlangt.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This