Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze mediums, paragnosten: nl1 Tel: 0909 0102

Als Spin vandaag vanuit haar web in je kaarten is gevallen, heb je kans dat ze je aanspoort om te scheppen, te scheppen en nog eens te scheppen! Kijk uit naar nieuwe alternatieven om uit je huidige situatie te komen. Ze kan je ook waarschuwen dat je te dicht bij een verwarrende situatie in de buurt komt. Spin zou je kunnen vragen een dagboek bij te houden, waarin je voortgang opschrijft en naleest. Als je dit doet, zul niet vergeten hoe je een nieuwe of andere fase in je leven creëert.

Wanneer Spin ziet dat je zo betrokken raakt bij het weven van je levensplannen dat je de kansen en mogelijkheden aan de randen van je web niet meer ziet, brengt ze je een andere boodschap. Spin trekt dan je aandacht om je te laten opmerken dat iets dat je geweven hebt vrucht heeft afgeworpen. Gefeliciteerd!! Spin was er net op tijd bij, anders had je de kansen en mogelijkheden aan de rand van je web of werkelijkheid niet opgemerkt.

 


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This