Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Mensen met de kracht van Slang zijn zeer zeldzaam. Om ingewijd te raken moeten zij veelsoortige slangenbeten ervaren en doorstaan. Dit stelt hen in staat alle vergiften, of deze nu mentaal, lichamelijk, spiritueel of emotioneel van aard zijn, om te zetten in iets hogers.
Deze kracht leert je op persoonlijk vlak dat je een universeel wezen bent. Als je alle aspecten van je leven aanvaardt, kun je de omzetting van de vuurkracht realiseren. Op stoffelijk niveau schept deze vuurenergie hartstocht, verlangen, verlangen, voortplanting en lichamelijke vitaliteit. Op emotioneel niveau wordt zij ambitie, schepping, vastberadenheid en dromen. Op mentaal niveau wordt zij intellect, kracht, charisma en leiderschap. Wanner de energie van Slang het spiritueel niveau bereikt, wordt zij wijsheid, begrip, heelheid, verbondenheid met de Grote Geest. Als je dit symbool hebt gekozen, bestaat er bij jou behoefte om een gedachte, handeling of wens om te zetten, teneinde heelheid te bereiken. Dit is krachtige magie, maar let wel, magie is niet anders dan een verandering in bewustzijn. Wordt de tovenaar of de tovernares, zet de energie om en aanvaard de kracht van het vuur.

 


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This