Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Op dit moment helpt je ziel je om je te realiseren dat de enige manier om het succes, waarvan je droomt, in deze wereld te verwezenlijken is, door eerst meester te leren worden over je innerlijke wereld. Hoe gedisciplineerder je bent in je reacties op de dagelijkse werkelijkheid, hoe meer je zult bereiken. Begin het leven te accepteren zoals het komt. Verspil geen tijd en energie met je te proberen dit te regelen. Proberen de buitenwereld onder controle te houden is net zo dwaas als proberen de zee onder controle te houden.
De bedoeling van je ziel op dit moment is, dat je op een gezonde manier omgaat met wat het leven je geeft, en dat je niet persoonlijk opvat – goed of slecht. Richt je daarentegen in elke omstandigheid op datgene wat je wilt creëren
Bedwing elke neiging om emotioneel en negatief te reageren, en blijf in verbinding met je hogere zelf en met de goddelijke Geest voor hulp en ondersteuning. Als je dat doet, zul je iedere situatie in een richting kunnen leiden die je ten goede komt, en waarvan ook allen die erbij betrokken zijn zullen profiteren.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This