Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze mediums, paragnosten: nl1 Tel: 0909 0102

vertrouwenIedereen heeft om zich heen een gebied dat we als onze persoonlijke ruimte beschouwen.

Als de grens wordt overschreden, dan kan ons gevoel van liefde en vertrouwen worden beschaamd. We trekken ons terug, terwijl we de deuren openzetten van de ruimte die we gebruiken om onszelf te beschermen. Als wee meemaakten dat we herhaaldelijk misbruikt of mishandeld werden, dan kan het leerproces ons weer  vertrouwen te hebben lang en pijnlijk zijn. Ongelukkig genoeg kunnen we, zo lang als we ons hiertegen wapenen, niet volledig liefhebben. Het ontvangen en geven van liefde is een deel van ons ware wezen en is nodig om te kunnen overleven en te groeien. Leven zonder liefde of vertrouwen leidt tot een koud en eenzaam bestaan. We hebben allemaal iemand nodig die we kunnen vertrouwen en waar we ons gevoel mee kunnen delen. Begin met het ontwikkelen van een relatie van vertrouwen met jezelf en de Grote Geest. Het is nu de tijd om je twijfels en angsten over te geven en los te laten voor een hoger doel. Als we geloof kunnen hebben in , en vertrouwen op het grotere plan van de Schepper, dan kan het proces van helen van onze wonden beginnen, en kunnen we langzaam maar zeker ons ware zelf aan anderen laten zien. Kijk naar de gebieden in je leven waar je jezelf inhoudt ten gevolge van wantrouwen. Neem de eerste stap door te leren liefhebben en jezelf te accepteren voor wie je werkelijk bent.

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This