Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

vlinderclanDe Vlinderclan vertegenwoordigt een ontwaken of het vrijmaken van bepaalde beperkingen in je leven.

Je hebt onlangs een moeilijke tijd doorgemaakt, maar je ontpopt je nu en laat de duisternis achter je. Voor wat betreft je geest , heb je er voor gekozen om te volgen wat mooi is net zoals de vlinder word aangetrokken door de bloem. Wat heb je een ongelooflijke transformatie ondergaan. Wees trots op jezelf dat je moed hebt gehad om uit te vliegen. Je gevoelens en je schoonheid worden groter terwijl je naar het licht vliegt. De schoonheid wordt gevonden op plaatsen die je je niet had kunnen voorstellen, wanneer de mooie patronen van het leven zich voor je ontvouwen. De Vlinderclan neemt je verwarring, je onzekerheid weg en leidt je naar helderheid van geest. Met een helder inzicht en een rustige geest kun je nu, met uitbundig plezier, uitvliegen. Om de schoonheid om ons heen te herkennen, moeten we eerst de schoonheid in onszelf herkennen. Dit ontwaken is het geschenk van de vlinder voor jou.

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This