Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze mediums, paragnosten: nl1 Tel: 0909 0102

medicijnwielZet alles in je leven op een laag pitje.. en reis naar het centrum van het wiel.

Hier zul je de gewijde ruimte vinden om een te worden met de Schepper en vraag om de leiding en healing die je nodig hebt. Dit is een moment om rustig na te denken en om aandacht te besteden aan je innerlijke groei. Geef je lichaam, gedachten en je geest rust en verzamel de nodige energie om de volgende fase van het wiel in te gaan. Wanneer je in het centrum van het wiel bent , kun je beter zien waar je bent geweest en waar je naartoe gaat. Deze kaart herinnert je eraan dat je moet zoeken naar lessen op elk gebied in je leven. Dit kan in de vorm van een zin in een boek zijn, een wolkenformatie, of zelf een gesprek met een vreemde. Gebruik deze tijd verstandig en denk er aan niet alleen te bidden voor je eigen weg, maar voor alle schepselen van de Grote Geest. Want als je gebeden de beste bedoelingen hebben, en je op het juiste moment bidt, krijg je weer de gelegenheid om verder te gaan.

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This