Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

maan-van-de-sterke-zonTijd om te ontspannen en wat plezier te hebben onder deze magische maan.

Laat je serieuze houding vallen, laat alle lasten los en speel. Culturele gebeurtenissen en cultureel werk beuren je op dit moment op. Je kunt nu ook ineens veel uitnodigingen krijgen voor sociale uitjes, dus houd de energie van de Maan van de Sterke Zon vast. Accepteer de uitnodiging van anderen en wees erop voorbereid dat je alle aandacht krijgt. Je verleden kan opeens een nieuwe betekenis krijgen. Verborgen creatieve talenten kunnen duidelijk worden. Je gaat ontdekken dat je elke poging tot creativiteit aangenaam en lonend vindt. Natuurlijk worden anderen ook aangetrokken door je uitbundige energie. Plezier verbindt, dus benut deze tijd aan om aandacht te geven aan je levenskracht  en omring jezelf met de schoonheid die je verdient.

 

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This