Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Dagkaart

Heb je de laatste tijd over bepaalde dingen geklaagd of je zorgen gemaakt? Beschouw je jezelf als het slachtoffer van uiterlijke omstandigheden of van andere mensen? Deze kaart is er de indicatie van dat je van negatieve affirmaties gebruik hebt gemaakt om jezelf en je situatie te beschrijven. De engelen vragen je om je meer bewust te zijn van wat je zegt, denkt en schrijft over jezelf. Je woordenkeus van de laatste tijd heeft je geblokkeerd, maar gelukkig is deze hindernis weer verwijderd op het moment dat je positieve woorden ging gebruiken.
Het kan zijn door het teveel gebruik maken van cafeïne, nicotine, suiker en andere stimulerende middelen je gedachten op hol geslagen zijn en je ging piekeren. De engelen kunnen je behulpzaam zijn met het verminderen en loslaten van je verlangen naar stimulerende middelen. Dit zal je geest rustig maken en verhelderen, zodat je je woordkeus zorgvuldiger kunt overwegen om je wensen kenbaar te maken in plaats van je oude angsten.

De Dagkaart

Tarot “Spiegel van het Leven”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This