Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze mediums, paragnosten: nl1 Tel: 0909 0102

Je bent geweldig van start gegaan! Het is alsof de hele wereld aan je voeten ligt! Er doen zich nu keuzes voor met betrekking tot de nabije toekomst, en het belangrijkste wat jij je nu dient te herinneren is dat het veilig is een kans te wagen. Als alles mogelijk was, welke moedige nieuwe stappen zou je dan zetten? Overzie je situatie, en ga dan snel verder. Er liggen nog vele kansen in het verschiet. De mogelijkheid kan zich voordoen om een verbintenis met anderen aan te gaan. Dit kan een prachtige manier zijn om wederzijdse dromen in vervulling te laten komen en elkaar aan te moedigen, je passie te blijven volgen. Zorg er wel voor dat je hetzelfde voor ogen hebt voordat je met iemand gaat samenwerken.

Onze twee elfen hebben samen aan een prachtige boot gewerkt, die nu bijna klaar is. Ze hoeven alleen de paarse vlinderzeilen nodig vast te maken, en hun reis naar magisch Avalon kan beginnen!

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This