Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

De Koningin van Winter heeft alles al eens gezien! Ze heeft in haar leven vele moeilijkheden gekend en is er alleen maar sterker van geworden. Ze weet precies wat er gedaan moet worden (ook al heb jij geen idee), en ze wijst je in een handomdraai en met een wetende glimlach de juiste weg. Ook al heeft deze Koningin meer dan haar deel gehad van de uitdagingen van het leven, dit heeft haar alleen maar gesterkt om alles met een korreltje zout te nemen. Ze heeft verbazingwekkend veel geduld en een fijne rustige uitstraling. Ze is ook waanzinnig grappig. Door haar vele en uiteenlopende ervaringen heeft ze al lang gelden alles en iedereen weggedaan die meer drama dan vreugde in haar leven bracht. Dit heeft haar de bijnaam de “Koningin van de Rommelmarkt’ opgeleverd. (Maar dat kan je misschien beter niet recht in haar gezicht zeggen). Ze is vaak single en kan niet goed omgaan met domme mensen. Ze is bijzonder scherpzinnig en intelligent, en zet je voordat je het weet wat er gebeurt stevig op je plaats.

Deze koningin zit in ijzige afzondering. Ze voelt zich op haar gemak alleen, en is blij met de elegante overvloed die haar ervaringen haar hebben gebracht.

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This