Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze mediums, paragnosten: nl1 Tel: 0909 0102

De Prinses van Zomer is een zachtaardige en gevoelige ziel. Ze heeft heel veel interesse in relaties met andere mensen, maar kan behoorlijk verlegen zijn. Als je op haar nachtkastje zou kijken, ligt daar hoogstwaarschijnlijk een romantisch boek. Ze is poëtisch en schrijft graag, onder andere in haar dagboek over haar gevoelens. Als dagdromen een olympische sport was, zou zij de gouden medaille winnen! Als je haar met open armen en een open hart benadert, zal ze je blij omhelzen en in haar leven binnenlaten. Ze zal toegewijd naar al je zorgen luisteren, en innig met je mee leven. (Wanner de Prinses van Zomer aanwezig is, hoeft niemand alleen te huilen). Houd alleen wel in gedachten dat ze niet veel levenservaring heeft. Deze prinses neemt alles waar via haar gevoelens, dus misschien komt ze er niet aan toe een en ander goed te overdenken.

De jonge elf van Aas van Zomer is volwassen geworden. Ze geniet van haar eigen tuin, is vol magie en wacht geduldig tot de liefde komt.

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This