Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Ach, de magie van de kindertijd! Gezien door de ogen van een kind wemelt de aarde van vreugdevolle en wonderbaarlijke gebeurtenissen. Deze kaart vraagt je weer in contact te treden met de zonnige kijk op de wereld, die nog steeds in jou leeft. Herinneringen of mensen uit je verleden kunnen terugkeren in je leven, en brengen betoverende verrassingen met zich mee! Ervaringen uit je kindertijd of van toen je jonger was kunnen onverwacht inspiratie bieden voor je huidige situatie. Denk terug aan momenten in je leven die leken op waar je nu mee te maken hebt. Kijk goed hoe je dat toen aanpakte en hoe je wat je toen hebt geleerd nu kunt gebruiken. Let er goed op dat je het verleden juist beziet, zonder en een positieve of negatieve draai aan te geven.

Twee jonge elfen zitten samen te genieten van de verhalen die ze met elkaar delen. Misschien zijn het gelukkige herinneringen van lang geleden … of misschien zijn het dingen die nog maar net gebeurd zijn!

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This