Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Er is niets wat jij niet kan bereiken. De elfen zijn vol magie en kunnen je helpen alles wat je nodig hebt om een succes te worden te manifesteren. De hulpmiddelen die je nodig hebt gaan als vanzelf verschijnen; geld, creatieve talenten, vernieuwde ideeën, of vrienden die je willen helpen. Wanneer je beseft, wat je hebt en daarnaast weet wat je wilt, geef je de elfen de kans je het volmaakte geschenk te sturen. Je hebt geweldige vaardigheden en creatieve gaven waarop je kan vertrouwen. Toch is het ook verstandig om mensen met ervaring om advies te vragen. Laat anderen deuren voor je openen of je voorstellen aan mensen die je in de juiste richting kunnen wijzen.

Onze magiër heeft Glastonbury Tor helemaal tot aan de top beklommen, waar hij toegang kreeg tot nieuwe wijsheid en bescherming. Nu loopt hij over het gemakkelijke deel van de weg, naar de voet van de berg.

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This