Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Er schuilt grote kracht in het verstillen van de geest door meditatie of het nemen van een pauze. Oplossingen die je eerst over het hoofd zag omdat je er te veel over nadacht kunnen ineens helder als kristal zijn. Als je op dit moment tegenover een uitdaging staat, is deze kaart een teken dat je even moet stoppende hierover na te denken. Richt je aandacht op iets anders of onderneem stappen om een lastige situatie te ontwarren of opgekropte emoties te zuiveren. Gezonde slaap is essentieel voor een gelukkig leven. Het laat de geest uitrusten en verjongen zodat je wakkere uren productiever en gevuld met optimisme zijn. Geef je lichaam de liefde die het verdient en geef het de tijd die het nodig heeft om zich te herstellen. Zoek manieren om stress tegen te gaan.

Een elf vindt een aangenaam, rustig plekje in een machtige dennenboom. De dennenappels symboliseren de spirituele verlichting die voorkomt uit meditatie en naar binnen treden.

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This