Bianca Belinda

U kunt bij mij met alles terecht, niets is voor mij onbespreekbaar. Ik sta u altijd zuiver, eerlijk en helder te woord.

Bianca Belinda

Mijn naam is Bianca Belinda.
Ik stel mijzelf graag aan u voor en vertel u hoe het is ontstaan dat ik met mijn gave een nieuwe weg ben ingeslagen.

Geboren met een sterke intuitie, maak ik contact met de andere wereld en hierdoor kan ik fungeren als communicatie kanaal. Zo ontvang ik informatie die belangrijk of noodzakelijk kan zijn voor bijvoorbeeld uw persoonlijke groei. Ik voel de energie en krijg stukjes film/beelden door. Ik maak soms ook gebruik van Rider Waite Tarotkaarten.

Gaandeweg in mijn leven ben ik gevormd door mijn heldervoelendheid, helderziendheid, helderhorendheid, helderwetendheid en het vermogen om te communiceren met overledenen.

Als kind zijnde was ik altijd al heel erg gevoelig. Ik voelde sferen en mensen erg goed aan. Door de ervaringen in mijn leven, ben ik geworden wie en wat ik nu ben.

Mijn doel is om mensen te helpen door de antwoorden, inzichten en boodschappen, die ik door krijg. Dit doe ik eerlijk, zuiver en oprecht. Het is fijn om te zien hoe mensen bewuster worden en daardoor meer in hun eigen kracht en energie komen.

Bent u op zoek naar antwoorden, naar zelfkennis of heeft u misschien een advies nodig? Ik kan u helpen om op het goede spoor te komen voor meer begrip en/of innerlijke balans. Met onder andere de Tarotkaarten help ik u met het krijgen van inzicht in de problemen die u op dit moment ervaart.

Naast de Tarotkaarten maak ik gebruik van mijn heldervoelendheid. U kunt bij mij met alles terecht, niets is voor mij onbespreekbaar. Ik zal u altijd eerlijk, zuiver en helder te woord staan.

Bianca Belinda

Laat uw beoordeling achter voor Bianca Belinda.

14 + 13 =

Beoordelingen:

Esther
7-02-2017

Vandaag contact gehad met Bianca Belinda om advies te vragen. Haar advies is verhelderend, geeft energie en kracht om mijn strubbeling aan te pakken. Bianca Belinda voelt precies aan hoe het bij jou voellt weet t zere gedeelte te benoemen en geeft je stof om over na te denken en kracht om het uit te werken. Haar advies zou ik iedereen aanraden ze is eerlijk en oprecht en weet en voelt waar ze jou mee kan helpen.

Lieve Bianca, ik heb jou vorig weekend gesproken, wat een fijn gesprek was dat! Vond dat je alles zo perfect aanvoelde en zo mooi dat je tegen het einde van het gesprek ineens nog contact kreeg met mijn (ex)vriend. Je zag dat hij mij een hele grote bos rozen gaf en hij gaf precies aan waar zijn foto bij mij in huis stond, bijzonder en ontroerend. Nogmaals bedankt! Lieve groetjes, P

Bianca is een geweldig medium heb haar net zelf aan de telefoon gehad! Heeft alles juist en ik ga zsm nogmaals een belgesprek met haar aan meer een vervolggesprek.
Nogmaals ik vind Bianca geweldig en eerlijk, xxx

Lieve Bianca,
Wat een fijn gesprek had ik net met jou! Je kan zo snel inzoomen op dingen en geeft er een positieve draai aan. Knap dat je de dingen precies kon benoemen zoals ze ook echt zijn. Zelfs mijn gedachten over de vormgeving van bepaalde dingen kon je goed zien. Heel bijzonder. Ik heb het gevoel dat ik je weer ga bellen. Dank je wel. Liefs

Monique
29-06-2017

Tarot cursus bij medium Bianca Belinda

In de afgelopen weken een tarot cursus bij Bianca Belinda gedaan.  In 3 avonden heeft ze ons de kaarten leren voelen/lezen.  Ze neemt uitgebreid  de tijd, geeft goede uitleg en geeft veel informatie over de kaarten. Zowel mondeling als op papier.  Ik kan haar van harte aanbevelen om deze cursus bij haar te volgen. Heb veel geleerd, inzichten gekregen en vooral genoten. Dank je wel

L 15-02-2018
Bianca Belinda
Een berichtje voor jou Bianca zoals beloofd. Het is altijd goed om samen ff te babbelen. Soms weet je iets wel, maar bevestiging, terugblik/reminder ook nooit verkeerd. Herhalingen v situaties en “Ahaaa !” momenten volgen ook vaak in onze gesprekken haha.. En die zijn heel bevrijdend! Ik ben heel blij met jouw beelden en interpretatie betreft gevoel. Als jij de emotie vertel of n beeld vertelt en zegt: “ik weet niet waarom ik dit moet zeggen of dit beeld krijg”…. dan kan ik er al uitpikken wat wordt bedoelt en kan plaatsen. Werkt juist heel verhelderd! Maar ook de bevestiging v mij. Dit is juist leerzaam, maar geeft ook n goed gevoel. En dat is het beste wat je met een gesprek kan bereiken dat iemand ‘objectief’ even mee kan kijken. En dit helpt mensen juist verder!! Superrrr bedankt lieve Bianca vd leuke, gezellige en leerzame gesprekken ?lieve groetjes, L.

Yvonne

Afgelopen dinsdag de cursus tarot afgerond bij Bianca.
Ontzetten leuk en interessant geweest,
Veel frappante inzichten mogen krijgen 🙂
Mocht er een vervolg komen dan ben ik erbij 🙂

Super voorspellingen gekregen! 1 ervan mocht de dag erna al op m’n pad komen! M’n vertrouwen is groot in lieve Bianca! Dankjewel x

Soraya 13-10-2017
Vandaag gesproken met Bianca. Wat een verhelderend gesprek met de post it kaartjes en wat ik voel bij de woorden zoals durven en vertrouwen etc. Gevoel is zo belangrijk en soms denken wij teveel. Ik in elk geval! Ik ben in elk geval in balans en voel me heel goed na dit gesprek.

Billie 19-10-2017
Dank je wel mijn ogen zijn open gegaan .. En wat een prachtige cadeau heb je me gegeven tranen schrijf ik dit op .. zo geweldig.. en de vreugde kaart Prachtig. Dank je wel voor dit mooie gesprek.

Brigitte 15-04-2018
ik vond hele fijne reading ,echt begrip lieve vrouw ,die je ondersteund en geen eigen belang heeft.echt een aanrader.het was als een cadeautje .echt bedankt .voel me fijn hierdoor

Jolanda 19-04-2018
Lieve Bianca, dank je wel voor het fijne gesprek! Ik heb nu meer duidelijkheid gekregen. Ook heb ik het als zeer fijn/prettig ervaren om dit via de telefoon heb mogen doen. Een dikke kus en knuffel😇😇😇😘😘😘

 

 

 

Pin It on Pinterest