Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 
leilaJe hebt je de laatste tijd een heel druk leven gehad en je moet je nu terugtrekken op een rustig plekje in de vrije natuur.

De tijd is aangebroken om helemaal alleen buiten te vertoeven ook al is het maar af en toe eventjes. Je hoef op deze manier geen tekst en uitleg aan anderen te geven over je zielenroerselen. Plan van tevoren dat je er even tussenuit gaat en doe dat regelmatig.
Zodra je eenmaal alleen in de natuur bent, kun je je gedachten de vrije loop laten. Schenk aandacht aan al je gedachten en gevoelens en schrijf ze desnoods op. Praat na een poosje  (innerlijk of hardop) met de natuurwezens om je heen. Vraag ze om je lichaam en aura te verlossen van mogelijke stress die je in je hebt opgenomen. Mediteer over je wensen en intenties. Je meditaties worden versterkt door de krachten van de natuur en je zult weer helemaal opgefrist naar huis terug keren.

Boodschap van de Engelen

Stel een vraag aan de Engelen, houdt die vraag in gedachten terwijl je klikt op de kaart.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This