Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 
zannaWat er ook in het verleden met je gebeurd mag zijn, je huidige situatie en je toekomst worden nu veilig beschermd door de Engelen.

Ik help je om te helen van je vroegere verwarring en trauma’s. ik help je om je hart te helen van zorgen en angst. Ik ben er om je te helpen om al je zelf saboterende gedachten en gedragingen los te laten. Ik ben er met andere woorden om je te helpen dat je kunt genieten van een vernieuwd gevoel van veiligheid en innerlijke rust. De andere Engelen en ikzelf waken over jou, je thuis, je familie, je voertuigen en je werkplek. je kunt er met een gerust hart van verzekerd zijn dat er geen lagere energieën door je beschermende aura kunnen heendringen. Wij laten alleen de energie van liefde binnenkomen waar jij en degenen die je lief hebt ook verblijven. Alle uitdrukkingen van angst worden weer getransmuteerd naar de illusoire wereld waar ze ooit vandaan kwamen. Het Universum en de Engelen vragen je te ontspannen en van jezelf te genieten, want jouw geluk is een glimlach naar de hemel!

Boodschap van de Engelen

Stel een vraag aan de Engelen, houdt die vraag in gedachten terwijl je klikt op de kaart.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This