Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 
oceanaDuik maar in het diepe!

Je hebt geen onderzoekingen of meer tijd nodig. Je kunt je gevoelens ten opzichte hiervan vertrouwen. Ik zal je bij de noodzakelijke stappen in de gegeven omstandigheden begeleiden. Het belangrijkste is dat je het koste wat het kost niet voor je uitschuift. Ga stapje voor stapje zodat je niet door de situatie overweldigd wordt. En doe het dan vooral regelmatig.
Je weet al precies wat je moet doen in deze situatie en je bent er helemaal klaar voor. Ik ben er om je te bevestigen dat je beslissing juist is.  Ofschoon er misschien af en toe nog veel werk te verrichten is of wat emotionele onrust voorkomt, zal dit heel snel veranderen in een geestelijke verlichting die je kunt vergelijken met een zacht zomerbriesje.
Soms kun je je te emotioneel of te moe voelen om iets te ondernemen. Dat komt omdat je je onzeker voelt of je beslissing wel “correct” is.  Gewoonlijk is een ongegrond schuldgevoel de boosdoener ervan dat alle energie en gelukkige gevoelens uit je gezogen worden. Als dit gebeurt kun je de Engelen aanroepen om je steunen in je overtuiging. Zie hoe alle deuren heel gemakkelijk voor je open gaan met elke stap die je neemt. Dat is alweer een teken dat je op de juiste weg bent.

Boodschap van de Engelen

Stel een vraag aan de Engelen, houdt die vraag in gedachten terwijl je klikt op de kaart.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This