Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 
danielJe hebt het Universum om hulp gevraagd op het gebied van het huwelijk en nu ben ik er om je te ondersteunen.

Ik ben hier om je te helpen om een gelukkig huwelijk te krijgen. Het Universum en ik zullen je wens onmiddellijk in vervulling laten gaan. Het eerste waarmee ik je help is om je oude wonden te helen die verband houden met het huwelijk. Op rustige momenten vraag ik je om alle oude pijn die verband houdt met je ouders los te laten. Ik vraag je om alle negatieve gevoelens uit te ademen die je hebt over het huwelijk en ervaringen die je hebt uit je jeugd stammen. Vervolgens leg ik mijn hand op je hart en vraag ik je om diep in en uit te ademen. Nu vraag ik je of je bereid bent om je oude pijn of boosheid los te laten ten opzichte van je eerste liefde. Als deze negatieve gevoelens uit je hart verdwenen zijn vraag ik je daarna om je oude pijn ten opzichte van al je vroegere liefdes los te laten. Sta mij toe om je hart schoon te maken van oud zeer, zodat je op dit moment van een gelukkig huwelijk kan genieten. We moeten het verleden loslaten om te vermijden dat we weer dezelfde pijnlijke ervaringen doormaken. Ik ben er om je hart te helpen bevrijden zodat het volledig lief kan hebben…binnen een hemels huwelijk.

Boodschap van de Engelen

Stel een vraag aan de Engelen, houdt die vraag in gedachten terwijl je klikt op de kaart.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This