Uw Dagkaart

Welke wijsheid/boodschap heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 

Je bent verwikkeld in een situatie tot op het punt waar je deze niet meer objectief kunt bekijken. Deze kaart duidt er op, dat het nu het moment is om een stapje terug te doen en dat je een groter overzicht van het plaatje moet zien te krijgen. Aartsengel Michaël vraagt je om je los te maken van de emoties om je heen en hij zal je hierbij helpen. Michaël zal je ook aanraden de ervaring niet te verpersoonlijken, zodat je geen aanstoot hoeft te nemen aan het gedrag van andere mensen. Dit zal je er van weerhouden om verdedigend te reageren – Integendeel, je handelingen zullen voortkomen uit liefde en wijsheid.
Geef jezelf toestemming om een rustpauze te nemen, weg van alle mensen die erbij betrokken zijn. Je hoeft de oplossing op dit moment nog niet te kennen, want de engelen zullen voor de details zorgen. Het is voor jou belangrijk om een over gevoel van innerlijke vrede te beschikken – een gevoel dat je naar nieuwe en nuttige inzichten zal leiden.

De Dagkaart

Aartsengel Michaël biedt je zijn bescherming en leiding. Het enige wat je moet doen is vragen!

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This