Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Ontvankelijkheid is een prachtig en machtig geschenk en er bestaat niet zoiets als “te ontvankelijk of te gevoelig” zijn. Je ontvankelijkheid is je van dienst om de waarheid van bepaalde situaties en mensen in te zien en het is ook belangrijk voor je om aan deze intuïtieve ingevingen en impressies gevolg te geven. Verblijf regelmatig in de vrije natuur om je ontvankelijkheid verder te ontwikkelen. Probeer zo veel mogelijk negatieve situaties en chemische stoffen te vermijden. Je kunt mij vragen om thuis en op je werk voedingsmiddelen, dranken, vrienden en situaties te kiezen, die je leven op een positieve manier kracht bijzetten. Wees niet bang voor sterke emoties, want zij vertegenwoordigen een bepaald deel van je gevoeligheid. Visualiseer ons samen in een prachtig blauwachtig wit licht gehuld. Dit licht lost alle lagere energieën op en transformeert ze in liefde. Het licht helpt je ook om onderscheid te maken tussen je eigen gevoelens en die van andere mensen.

De Dagkaart

De aartsengelen zijn zeer invloedrijke engelen met een eigen naam, die boven de geleidegeesten of beschermengelen staan. Zij beschermen en begeleiden ons, en bewerkstelligen één voor één vrede op aarde.
Vraag aan de aartsengelen: “Wat willen jullie mij vandaag laten weten?”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This