Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Nadat je om begeleiding hebt gevraagd, moet je duidelijk maken wat je werkelijk wenst. Weet dat je (net als iedereen) in elk opzicht het allerbeste verdient. God wenst iedereen voorspoed en genoeg van alles toe. Je moet je vraag bespreken tot dat deel wat je toekomt door een helder mentaal beeld van je wens maken. Visualiseer dat deze wens al werkelijkheid is geworden en ervaar de emotionele en lichamelijke gevoelens van je gemanifesteerde verlangen. Maak je niet druk om hoe je verlangen werkelijkheid wordt –  de oneindige creativiteit van de Schepper zal het je op een kristalheldere manier voorschotelen. Volg gewoon maar je innerlijke leiding om de stappen te ondernemen om je Goddelijke wens werkelijkheid te laten worden en sta jezelf toe al het goede te ontvangen zoals het op je pad komt.

De Dagkaart

De aartsengelen zijn zeer invloedrijke engelen met een eigen naam, die boven de geleidegeesten of beschermengelen staan. Zij beschermen en begeleiden ons, en bewerkstelligen één voor één vrede op aarde.
Vraag aan de aartsengelen: “Wat willen jullie mij vandaag laten weten?”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This