Omgedraaide kaartjes Facebook 30 mei 2018

Kaartje # 1: I have a new understanding
Ik heb een nieuw begrip
“Ironisch genoeg, ik begrijp het leven zoveel beter nu ik niet fysiek in leven ben!
Natuurlijk, mijn ziel – houdt van die van jou en van die van iedereen – is heel levendig. In feite heb ik geleerd dat niets onze ziel kan schaden, omdat ze Gods handwerk zijn. O zeker, onze emoties en onze psychen kunnen gewond raken, maar die maken nog steeds deel uit van het menselijke ego … zodat ze kunnen worden genezen met het juiste begrip.
“Kortom, ik heb geleerd volledige compassie te hebben voor mezelf, voor iedereen en voor de voortgang van het leven. Ik heb zoveel tijd verspild aan mezelf en anderen, en ik hield me terug vanwege onzekerheden die geen basis hadden. Nu zie ik dat er niets is om bang voor te zijn, want niets kan ooit gebeuren met je op zielsniveau. Dus, leer alsjeblieft van mijn ervaringen: leef je leven met plezier en vreugde! “
Kaartje # 2: I am just a thought away
Ik ben slechts een gedachte weg.
Zie me alsjeblieft niet als “weg” omdat ik dat niet ben. Ik ben hier. Denk alsjeblieft niet aan de hemel “hoog in de lucht” is, want dat is het niet. Het is hier.
Ja, ik ben gelukkig, bezig met leren en helpen, maar ik ben ook graag bereid om aan je zijde te staan ​​op het moment dat je me nodig hebt. Een van onze vroegere communicatiebarrières is opgeheven en ik begrijp en hoor je nu perfect. Ik hoor je gedachten – en maak je alsjeblieft geen zorgen … Ik oordeelt niet over jou of over jouw handelingen!!
Mijn hart staat nu volledig open voor mededogen, en ik begrijp en hou van je zoals ik nooit eerder kon. Daarom ben ik bij je op het moment dat je aan me denkt.
Kaartje # 3: As a soul, I can be in several places at once
Als een ziel kan ik op verschillende plaatsen tegelijk zijn.
Zonder het menselijk lichaam ben ik vrij en heb geweldige nieuwe vaardigheden!
Ik kan reizen naar elke plaats en bijna elke dimensie, met slechts een gedachte! Het is alsof je in een van die vliegende dromen leeft die jij en ik besproken hebben. Dus, ik kan zo vaak bij je zijn als je me nodig hebt, en het zal mijn spirituele groei niet tegenhouden. Als je mijn aanwezigheid mist, zeg dan gewoon het woord en ik sta er meteen naast.
Hoewel ik technisch gezien geen engel ben, omdat ik nog steeds mijn menselijk ego heb om mee om te gaan en te leren, ben ik als een engel voor jou. Ik zal mijn best doen om je altijd te beschermen, en je kunt op mijn voortdurende liefde rekenen.
Kaartje # 4: I send you loving signs through nature
Ik stuur je mijn liefde via de natuur
Ja. Dat zijn de tekens van mijn liefde en aanwezigheid. Ik leer van de engelen en andere geliefden die hier bij mij in de hemel aanwezig zijn.hoe ik dit kan doen. Samen sturen we  herinneringen dat je goed verzorgd bent, bewaakt en beschermd door ons!
We sturen je vogels, vlinders, libellen, bloemen, wolken en regenbogen. Elke keer dat je deze signalen opmerkt, geeft je lichaam je een bevestiging van wie het naar je heeft gestuurd.
Ik ben zo blij dat je de signalen en de signalen van je lichaam vertrouwt. We zijn zo verbonden en dat omvat onze verbinding via de natuur. IK HOU VAN JE
Kaartje # 5:  I will always point you in the right direction
Ik zal je altijd in de goede richting wijzen
Hoewel ik geen God of een engel ben, heb ik het vermogen om je te leiden. Houd in gedachten dat ik niet bekend ben met de alleswetende wijsheid van het universum – daarvoor zou je God willen raadplegen (wat je kunt doen, gewoon door om hulp te vragen). Ik heb echter wel het voordeel door al mijn aardse lessen, (wat me veel heeft geleerd). en ook heb ik een breder perspectief op jouw omstandigheden vanuit mijn hemelse gezichtspunt.
Dus je kunt me zien als een betrouwbare vertrouweling die je kunt raadplegen. Weet dat ik alles zal doen om je te begeleiden naar wat het beste voor u is. Ik heb geleerd om mijn eigen ego aan de kant te zetten en me te concentreren op het helpen van jou en anderen vanuit een plaats van pure liefde. Je zult de tekenen opmerken die ik naar je toe stuur door je innerlijke gevoelens, dromen en andere herinneringen om aan mij te denken.
Kaartje # 6: I watch over you every day
Ik waak over je elke dag
Geloof me als ik je vertel dat ik al je gedachten hoor en alle verlangens, doelen en prestaties van je leven ken. We hebben zo’n sterke zielsverbinding dat een deel van mijn verlangen hier is om over je te waken. Hoewel ik je tests niet voor je af kan nemen of je vrije wil niet kan beïnvloeden, deel ik je ruimte en ben ik altijd bezig je te beïnvloeden om het beste te doen waarvan ik weet dat je het kunt doen.
Ik help je om die belangrijke leermogelijkheden die je ziel nodig heeft om te groeien, in je leven te brengen. Denk aan mij als je Beschem engel. We delen het leven samen: ik ben het licht dat voor je gaat, houd je hand vast en laat je de weg wijzen. Wees dus niet verrast als er plotseling een gedachte over mij in je opkomt, schijnbaar willekeurig. Dat ben ik die naast je staat en je laat weten dat ik nog steeds bij je ben

Pin It on Pinterest

Share This