Omgedraaide kaartjes 15 juni 2018

Kaartje # 1 Onschuld

Te vaak dragen we het gevoel van schuld en schaamte met ons mee. Deze kaart laat je vandaag zien, dat het tijd is om deze gevoelens los te laten. Het universum ziet je onschuld en vraagt je dat je dit ook gaat inzien.
Deze lang vastgehouden gevoelens zijn diep in je binnenste begraven en verstoren je vooruitgang. Het is tijd om alle schaamte los te laten over wie je bent, of schuldgevoel over acties die je wel of niet hebt ondernomen. Deze oude waarden leiden er alleen maar toe dat je je afvraagt of je wel goed genoeg bent, het verdient of het waard bent. Wat als ik meer had gedaan? Waarom zie ik dit, of deed ik dat?
De kaart onschuld kan ook tevoorschijn komen wanneer het tijd is om de onschuld in een ander te zien. Het is belangrijk om te onderzoeken wat er achter gevoelens van boosheid, pijn of teleurstelling zit. Je hart geeft je in dat je de onschuld in acties en het gedrag van anderen mag zien. Dat kan zorgen voor een diepe heling en kan je zelfs helpen je eigen onschuld te zien.
Kaartje # 2 Vertrouwen
Je bent je er misschien niet van bewust hoe goed je werkelijk bent. Misschien heb je aan jezelf getwijfeld, of aanzet doel in je leven. Heb je jezelf afgevraagd of je wel goed bent, goed genoeg, of je het wel kunt en of je het wel waard bent> Op een bepaalde manier heeft je vertrouwen een zetje nodig. Dit is de manier van Spirit om je te laten zien dat het het goed doet. Spirit gelooft in je, en je moet ook in jezelf geloven. Het kost tijd en je moet de moeite er voor doen, maar de beloning dat je weer zelfvertrouwen krijgt, is het helemaal waard.
Misschien doe je de dingen niet perfect, natuurlijk maak je fouten. Maar fouten leren je gewoon hoe de dingen anders te doen. Het is altijd gemakkelijker om de grootheid in anderen te zien. Je ziet gemakkelijker andermans gaven, begaafdheden, successen dan je eigen.
Kaartje # 3 Kennis
Kennis is een gave die is bedoeld om met anderen te worden gedeeld. Deze kaart verschijnt vaak aan leraren, of aan degenen die op een of andere manier de overdracht van kennis aan anderen vergemakkelijken. De kenniskaart bevestigt nog eens dat jij een belangrijke rol speelt in het overbrengen van informatie, lessen en hoge kennis, aan anderen. Je helpt anderen vooruit te komen door wat jij ze kunt vertellen.
Dat is een gave. Als je aan je eigen bekwaamheden hebt getwijfeld, dan is het tijd om die gedachten los te laten. Geloof in jezelf en in wat je te bieden hebt. Namens Spirit ben jij hier om de kennis en het bewustzijn van anderen op deze planeet te helpen vergroten.
Het is tijd om de stap te maken – stop met twijfelen en laat je angst dat JIJ wordt geclaimd los. Je bent geboren om gebruik te maken van de ruimte die je krijgt. je bent geboren om te delen wat je hebt gekregen.
Kaartje # 4 Achtenswaardig
Je bent een van die liefhebbende geesten die hier is gekomen om de mensheid te dienen gedurende dit leven. Deze sterke wens en behoefte om je medemens iets te geven is een karaktereigenschap. Je speelt een belangrijke rol in het kosmisch plan. Deze kaart heb je gekozen als een manier van Spirit om je er nog eens duidelijk aan te herinneren dat je van grote waarde ebt en op prijs wordt gesteld. Je hoeft je niet langer af te vragen of je het waard bent, of je gewaardeerd wordt in deze wereld. We kijken allemaal naar de fysieke wereld voor bevestiging. We vragen ons af of we goed genoeg zijn, gewild en nodig. We willen dat iedereen ons vertelt dat we het goed doen en dat we in ons hebben wat men vraagt. Maar de waardering en het respect kan niet van iets of iemand komen. Precies zoals je bent, juist nu op dit moment – is goed genoeg. Het is tijd dat je je eigen waardigheid en waarde gaat begrijpen.
Kaartje # 5 Verjonging
De kaart verjonging is symbolisch voor de stilte na de storm – wanneer de wolken zijn verdwenen en de lucht weer helder en schoon is Je staat op het punt om in rustiger vaarwater te komen. De verjonging van zowel je hart als van je innerlijke geest vindt nu plaats.
het leven kent zeker zijn hoogte – en dieptepunten. Je gaat een poosje een hoogtepunt beleven. Gedurende deze periode zul je in staat zijn je een gevoel van gemak in je leven te ervaren. Je zou zelfs kunnen voelen dat voor een keer alles goed gaat in jouw wereld. De dagelijkse normale stress lijkt ineens niet zo stressvol. Ook al blijft het leven altijd zijn eisen stellen, het voelt gemakkelijker en je kunt er beter mee omgaan. Je voelt je sterk van binnen voor de tijd die komen gaat.
Kaartje # 6 Hemels
Deze kaart brengt je goddelijke energieeen van weldadige wezens, die je hiermee helpen op de reis van de mens naar incarnatie. Misschien heb je geworsteld om precies te kunnen begrijpen wat jouw rol, of de rol van jouw ziel hier op aarde is. Je kunt er zelfs aan twijfelen of je wel een doel hebt, en of je wel speciale gaven of kwaliteiten het. Je hebt deze kaart vandaag gekozen om je gerust te stellen, dat je op je eigen speciale manier inderdaad uniek bent. De Hemelse wezens, die met deze kaart aangeven dat ze van je houden en je ondersteunen, willen je zorg en pijn verlichten.
Kaartje # 7 Vibratie
Sommigen zijn hier op aarde gekomen om eenvoudigweg het leven te ervaren. Hun leven richt zich op persoonlijke interacties – niet op het verbeteren van de planeet of van de mensheid. Maar jij bent niet zoals zij. Jij bent hier gekomen om gestalte te geven aan een belangrijke reden. Het belangrijkste van wie je bent en het vibratie veld dat je met je meedraagt, is van grote invloed op iedereen met wie je in contact komt. Je kunt je hiervan al bewust zijn – of misschien ook niet.
Je hoeft niets te doen om je energie sterker, beter te laten worden, of sterker te laten uitstralen. Je hoeft haar niet aan te passen, te veranderen of te activeren. Door te geloven dat je energie verbeterd moet worden, beperk je eigenlijk de kracht en de stroom ervan door te denken dat het je ontbreekt aan energie. Je bent niet op deze aarde gekomen om je energie te verbeteren. Je bent op deze aarde gekomen om je energie te gebruiken!
Kaartje # 8 Seksualiteit
Jouw seksualiteit is net zo belangrijk als ieder ander aspect van je wezen. Het is eigenlijk zo belangrijk dat niet een, maar twee chakra’s je seksuele energie leiden en in stand houden. Liefdevol seksueel contact is van wezenlijk belang voor je emotioneel, fysiek en energetisch welzijn. Het kan een van de plezierigste en leukste kanten zijn die worden geïncarneerd in een menselijk lichaam.
Je moet kijken naar wat je graag wilt, naar je gevoelens of je gekwetstheden betreffende je seksuele behoeften. Als je voelt dat je onwaardig bent, niet gewild of onaantrekkelijk, is het tijd om elke gevoel van weinig eigenwaarde, of negatieve gevoelens over je lichaam, te herstellen. We zijn vaak veel harder voor onszelf dan onze partner ooit zou zijn. Je negatieve gedachten over je zelfbeeld kunnen het ervaren van de diepere emotionele aspecten van intieme liefde tegenhouden.
Kaartje # 9 Contact
 
Synchroniciteit en het op een lijn plaatsen van noodlottig gebeurtenissen, hangt heel erg af van ons contact met anderen en hoe we er mee omgaan. Je hebt deze kaart vandaag getrokken omdat het belangrijk voor je is om contact te maken met iemand die belangrijk is in je leven. Dit een op een contact kan per telefoon, e-mail, sms of persoonlijk verlopen. Op welke manier het contact ook tot stand komt, het is belangrijk dat jij het initiatief neemt. Soms verzetten we ons, of stellen we juist uit wat we moeten doen om ons verder te helpen op onze weg. Deze kaart vraagt je om na te gaan welke weerstand je misschien hebt, en zet je op een vriendelijke manier aan om te doen wat je moet doen. Misschien moet je contact opnemen met iemand en overleggen over een emotioneel probleem wat je liever zou vermijden. Misschien heb je lang niet met een familielid of geliefde of vriend gesproken. Moet je over je eigen angst heen komen voor een zakelijk (telefoon)gesprek?
Spirit vraagt je om dapper te zijn en contact op te nemen met een bepaald persoon.
De stilstaande energie die je vasthoudt met je verzet moet worden losgelaten en opgehelderd.

Pin It on Pinterest

Share This