Omgedraaide kaartjes 14 juni 2018

 Kaartje # 1 Geloof en vertrouwen

Om deze situatie op te lossen moet je aannemen dat alles geheeld en heel is op dit moment. Als je geloof sterker wordt, zal de deur naar goddelijke oplossingen open gaan. Je vertrouwen geeft je geest en lichaam rust, waardoor je creatieve energie en je kracht zullen toenemen – twee kwaliteiten die bijzonder ondersteunend voor je blijken te zijn.
Kaartje # 2 Aartsengel Michael

Ik ben naar je toe gekomen omdat je het Universum gevraagd hebt om veiligheid en bescherming en omdat je gevraagd hebt wat je levensopdracht is.

Omdat je een Lichtwerker bent, kan ik toezien op de vervulling van je goddelijke levensopdracht. Je bent al heel lang een Lichtwerker en je hebt jezelf vaak anders dan anderen gevoeld, soms wel eens heel eenzaam. Ik kan je verzekeren dat je nooit alleen geweest bent Weet dat je ook nooit alleen zult zijn. Wanneer je je gedwongen voelt om een verandering in je werk of in je huis aan te brengen, zal  dat wel eens mijn invloed kunnen zijn, om je aan te moedigen de hoogste prioriteit aan je levensopdracht te geven. Ik kan je plannen veranderen en op andere manieren je weg soepel en harmonieus laten verlopen. Vraag het mij maar gewoon en het zal gebeuren. Ik zal je ook helpen je veilig en prettig te voelen bij de veranderingen in je leven.

Kaartje # 3 Een gunstig resultaat

De situatie waar je jezelf zorgen over maakt is als vanzelf onpartijdig en rechtvaardig opgelost en jij (en de andere mensen die erbij betrokken zijn) mogen zijn blij met het resultaat. De vindingrijkheid van de Hemel heeft een plan bedacht dat ver boven de reikwijdte van de menselijke verbeeldingskracht uitsteekt. Je krijgt het advies om je zorgen en irritaties aan Aartsengel Michaël over te dragen, want er is geen enkele noodzaak om zelf die last te dragen. Hoe meer je kan loslaten en God kan toestaan het werk te laten doen, des te sneller het gunstige resultaat zich zal manifesteren.

Kaartje # 4 Yvonne

Dieren beantwoorden aan je vriendelijke en zachtaardige manier van zijn.

Je kunt ze op een heel bijzondere wijze begrijpen. Je kunt verbinding leggen met de onschuldige en vertrouwenwekkende aard van dieren en misschien is het je roeping om ze te helpen. Ik ben een van je Beschermengelen en ik ben hier om je te vertellen over het schitterde golfeffect dat jouw relatie met de dieren heeft gecreëerd. Je liefde voor dieren heeft ook een diepe band en waardering geschapen tussen jou en natuurengelen.
Alle dieren waarvan je ooit hebt gehouden blijven altijd bij je, net als de Beschermengelen. Jouw liefde voor hen houdt ze altijd bij je in de buurt. Je lievelingsdieren in de hemel zijn gelukkig, spiritueel gezond, speels en liefdevol.  Je lievelingsdieren op aarde worden omringd door Engelen die zorgen  voor wonderbaarlijke dingen tussen hen en jou. Op allerlei  manieren treden dieren op als Engelen tussen jou en degenen die je lief hebt. Jij bent iemand die oprecht de engelachtige eigenschappen van de dieren waardeert. Je bent in staat om zonder woorden met deze wonderbaarlijke schepsels te communiceren en op dit moment gaan er door je speciale band met het rijk der dieren nieuwe deuren voor je open.

Kaartje # 5 Shanti

Je hebt een periode van hevige onrust doorgemaakt en je ziel is uitgeblust.

Je hebt innerlijke rust en vrede nodig en ik ben er om je hiermee te helpen. Ik geef je nieuwe mogelijkheden om regelmatig tijd voor jezelf te hebben waarin je je lichaam, ziel en geest kunt ontspannen. Dit geeft je ziel innerlijke rust zodat het de geestelijke vrede van je Hogere Zelf kan weerspiegelen. Net als de Engelen ben je in staat om in het centrum van de cycloon die op dit moment om jou heen draait te verblijven. Door je ademhaling en je intenties kun je geconcentreerd blijven bij wat er ook in je leven gebeurt. De houding op basis van vrede heeft een wonderbaarlijk helend effect. Je uiterlijke leven zal heel spoedig je innerlijke vrede weerspiegelen. De weg ligt voor je open en het ergste is nu achter de rug. Je bent er van verzekerd dat de uiteindelijke situatie vol vrede zal zijn.

Kaartje # 6 Eeuwige Liefde

Je hebt deze kaart getrokken, omdat iemand jou op dit moment liefde stuurt. De eerste persoon aan wie je denkt is degene die deze liefdevolle gedachten over jou heeft. Misschien heb je jezelf wel zorgen gemaakt over een relatie en dit symboliseert de verzekering van Aartsengel Michaël dat alles goed is. De engelen waken over jouw geliefde persoon en helpen jou ook met je relaties.

Kaartje # 7 Francesca

Je hebt aan het Universum en de Engelen gevraagd: Wat komt er hierna op mijn weg?

Wij hebben echter op jou gewacht, zodat je deze beslissing voor jezelf kunt nemen! Dat is waarom je je zo verlaten hebt gevoeld de laatste tijd. Deze impasse was er omdat je bang bent dat je de “verkeerde” beslissing neemt. We kunnen je helpen een besluit te nemen, maar uiteindelijk is het volgende hoofdstuk helemaal voor jouw eigen rekening. Deze periode in je leven is niet vastgelegd. Je wensen zijn als schilderijen die je creëert op het canvas van je leven. Net als een kunstenaar moet je beslissen welk onderwerp, welke achtergrond en welke voorgrond je in je schilderij wilt aanbrengen. Neem de tijd om te mediteren en te concentreren over deze belangrijke beslissing. Wees creatief en blijf bij jezelf.
Maar onthoud het volgende: Als je geen besluit neemt is dat hetzelfde als besluiten dat alles hetzelfde blijft.

Kaartje # 8 Dit is je levensdoel

Aartsengel Michaël heeft je gebeden gehoord en hij leidt je in de richting van waar je voor geboren bent. Je hebt al een aantal ideeën over een loopbaan die plezier, opwinding, mogelijkheden om te helpen en financiele zekerheid zal verschaffen. Al deze gedachten zijn aanwijzingen voor je goddelijke doel. Het is de bedoeling dat je jezelf met werkzaamheden bezighoudt die jezelf en andere mensen vreugde geven!
Deze kaart bevestigt dat de carrière waarover je droomt inderdaad jouw levensdoel is. Op die manier zal het Universum je helpen en alle deuren voor je open zetten. Heb vertrouwen in de toekomst!

Pin It on Pinterest

Share This