Omgedraaide kaartjes 12 juni 2018

Kaart # 1 Familie

Deze kaart betekent dat de vraag die je hebt gesteld over een familiekwestie gaat.

Het kan zijn dat er eerst wat healingswerk voor een bepaald familielid nodig is (het is de eerste persoon die in je gedachte opkomt terwijl je dit leest). Deze kaart kan ook aangeven dat er meer aandacht van de familieleden onderling voor elkaar moet zijn, zoals een avond samen of op een feestdag bij elkaar komen. De Engelen zullen je hierbij begeleiden.

Kaart # 2 Second Opinion

Aartsengel Rafaël heeft je gebeden gehoord, en hij raadt je aan eens met een andere medicus te gaan praten om een second opinion te krijgen, en zo nodig een derde en een vierde. De Aartsengel laat je weten dat er andere opties en alternatieven bestaan, voor jou of voor de persoon voor wie je de vraag stelt. De situatie kan vragen om meer dan één medicus, in samenwerking met elkaar. In dat geval is het dus niet nodig om van dokter te veranderen, tenzij je intuïtie en je ervaringen je dat juist ingeven.

Deze kaart bevestigt je behoefte om de dingen in eigen hand te nemen. Je bent je eigen autoriteit waar het je gezondheid betreft.

Kaart # 3 Maan van het zaaien

De Maan van het Zaaien geeft een tijd aan van veel energie en enthousiasme.

De angsten die je in het verleden weerhielden, lossen op in het licht van deze veelbelovende maan. Je kunt veel bereiken door deze golf van creatieve energie in vaste banen te leiden, en er duidelijk richting aan geven. Deze maan leert je door eerlijk te zijn naar jezelf en anderen, voor positieve groei te zorgen bij allen die erbij zijn betrokken. Gun jezelf de vrijheid om veel verschillende wegen te ontdekken. Dit is de perfecte tijd om iets nieuws te wagen, iets wat je nog niet hebt geprobeerd. Door te experimenteren kan  je de perfecte manier ontdekken om je spirituele energie aan het project of idee te geven.

Kaart # 4 Ja

Bravo! Je hebt het juiste besluit genomen. Het is niet nodig om nog meer mogelijkheden, te gaan onderzoeken. Je weet wat je moet doen en je moet doorgaan met je plannen!

Je hebt de goede keuze gemaakt voor je persoonlijke groei en ontwikkeling: maar, sommige besluiten kunnen een echte uitdaging betekenen. Als de taak die voor je ligt je afschrikt of je verdrietig maakt, ga dan toch verder met je plannen maar doe dat op een manier die het leven de moeite waard maakt en doet het met liefde voor jezelf. Vraag je engelen om je altijd bij te staan op het pad dat je gaat en aarzel niet om vrienden en familie om hulp te vragen.

Pin It on Pinterest

Share This