Omgedraaide kaartjes 10 juli 2018

Kaart # 1: Luister naar je intuïtie

De engelen willen je laten weten dat je altijd goddelijke boodschappen ontvangt, ook al merk je ze niet op. De meeste van deze boodschappen komen door via je lichamelijke en emotionele zintuigen, want je lichaam is ontzettend gevoelig voor spirituele energie. Soms begrijp je je gevoelens niet, maar toch hebben zij altijd een zuivere, onderliggende wijsheid.
Je hebt deze kaart getrokken omdat je een vraag hebt gesteld die je lichaam al heeft beantwoord via je emotionele en fysieke gevoelens. Je wordt dingend verzocht op je gevoelens te vertrouwen en zonder te dralen ernaar te handelen. Vraag de engelen of ze je willen beschermen en begeleiden, hetgeen ze doen via je intuïtieve gewaarwordingen.
Als je paranormale readings of healings geeft aan andere mensen, weet je dat het onmogelijke is om geblokkeerd te zijn in het ontvangen van de begeleiding van de engelen. Je hebt altijd gevoelens en gedachten en deze zijn de twee primaire manieren waarop de engelen aan jou de boodschappen voor je cliënten doorgeven. Vertel je cliënten welke gevoelens en gedachten je hebt tijdens je sessies, want de betekenissen ervan moeten gedeeld worden.

Kaartje # 2: Workshops en cursussen

De engelen hebben je intuïtieve boodschappen gestuurd over het bezoeken en geven van workshops, cursussen en lezingen. Zij hebben je nu deze orakelkaart in handen gespeeld, zodat je zult weten dat je inderdaad de boodschappen van de engelen hebt gehoord over dit onderwerp. Als je heel graag een workshop of lezing zou willen geven, zullen de engelen je bij dit proces begeleiden. Geef al je zorgen, gedachten, ongerustheid of vragen maar aan hen en luister naar hun antwoorden, die bij je binnen komen als gedachten en gevoelens. De engelen zullen je helpen om de weg op te gaan naar de juiste plaats van samenkomst, onderwerp en publiek. Je hoeft alleen maar hun leiding te volgen.
Je wordt ook begeleid bij het bezoeken van workshops, om verder te komen op je spirituele weg en studie. Schrijf je in voor de cursussen waar je jezelf toe aangetrokken voelt en vraag Aartsengel Rafaël om je bij dit streven te ondersteunen – zoals lesgelden, transport, overnachting, vrije dagen, kinderoppas, enzovoort.
De weg is vrij voor je om workshops en cursussen te geven of te bezoeken. Geniet ervan.

Kaartje # 3: Basischakra

Deze kaart betekent dat je gefocust bent op materiële zaken, zoals het willen dat je meer geld hebt. Het is wel noodzakelijk dat je alleen maar positieve woorden en zinnen gebruikt om je huidige situatie te beschrijven. Affirmeer je wensen alsof ze al werkelijkheid zijn en vermijd je zorgen te maken – of elke discussie die jou in een slachtofferrol plaatst. Het basischakra of wortelchakra, dat zich aan het ondereinde van je ruggengraat bevindt, is het energiecentrum dat over je gevoelens gaat betreffende materiële behoeften. Om de stroom van goddelijke manifestaties te openen, visualiseer je dat je een helend licht inademt en dat naar je basischakra stuurt. Zie en voel een grote bol van robijnrood licht in jezelf schijnen.
Omdat elke bezorgdheid werkt als een wens, dat je naar datgene waar je je zorgen over maakt toe trekt, moet je jezelf hiervan bewust worden en je bezorgdheid transformeren met positieve affirmaties. Roep de engelen aan om je overtuigingen en je vertrouwen te vergroten, want dat zijn twee magische ingrediënten in het bewust manifesteren.

Kaartje # 4: Maak jezelf vrij van gehechtheden

Deze kaart heb je in handen gekregen om te bevestigen wat je al weet: de tijd is aangebroken om oude gedragingen los te laten, want zij blokkeren je gezondheid, je geluk en je levensdoel.
De engelen vragen je om heel eerlijk te zijn ten opzichte van jezelf en toe te geven dat deze gehechtheden een verspilling zijn van je tijd, je energie verslinden, je zelfvertrouwen ondermijnen en het antwoord op je gebeden blokkeren. Gelukkig zullen de engelen je door elke stap heenleiden, die je begeerten en andere verslavende neigingen doen loslaten.
Het begint met het nemen van een duidelijk besluit om je verslaving of je gehechtheden los te laten. Weeg de plussen en de minnen van je verslavende gedragingen af. Zodra je emotioneel klaar bent om ze los te laten, onderneem dan de volgende stappen.

Kaartje # 5: Bescherm jezelf

De engelen hebben je deze kaart in handen gespeeld omdat je een verhoogde gevoeligheid voor allerlei energieën hebt. Deze gevoeligheid betekent dat je ongewild energieën van andere mensen overneemt, die jou moe, in de war of van streek maken. Net zoals je buiten niet zonder paraplu in een stortbui gaat lopen, is het belangrijk een energieparaplu te gebruiken ten opzichte van een emotionele plensbui. Zodra je negatieve energie voelt – of als mensen aan het ruzie maken zijn, aan het vechten zijn of afschrikwekkende woorden gebruiken – is het van vitaal belang voor je om jezelf te beschermen. Visualiseer een bol van beschermend licht om je hele lichaam heen. Je kunt ook aan Aartsengel Michaël vragen om je te beschermen tegen deze lagere energieën en je kunt zelfs zijn schild “lenen” als een beschermende buffer.

Kaartje # 6: Heb je de engelen al om hulp gevraagd?

Deze kaart geeft aan dat je in je eentje op zoek bent gegaan om te proberen antwoorden en oplossingen te vinden. Al sinds die tijd zweven de engelen om je heen om het moment af te wachten dat je ze het teken geeft om aan de slag te gaan zodat ze je kunnen helpen.
Je hebt deze kaart getrokken omdat de engelen je met deze situatie behulpzaam willen zijn, maar zij kunnen dit alleen doen als jij ze daarvoor toestemming geeft. De engelen zijn op dit moment beschikbaar – om je vragen te beantwoorden, je te begeleiden en dat wat je wil manifesteren te bespoedigen. Het is waar dat het Universum en de engelen allang weten wat je nodig hebt. Hoe dan ook, omdat God jou en iedereen heeft geschapen met een vrije wil, kan het Universum zich er alleen maar in mengen als jij er toestemming voor geeft. Het maakt niet uit of je hardop om hulp vraagt, in geschreven vorm, innerlijk of zelfs welke woorden als je er maar voor kiest. Wat er wel toe doet is dat je het vraagt. Als je niet zeker weet wat je moet vragen, bang bent om het verkeerde te vragen of meer vraagt dan het Universum misschien zou willen geven, vraag het Universum dan om je te helpen duidelijk en dapper te zijn.

Pin It on Pinterest

Share This