Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Het is tijd om in een bepaalde levenssituatie een beetje vertrouwen en geduld te hebben. Je bent misschien vergeten dat je altijd zult ontvangen wat je nodig hebt, op een tijdstip dat je het het hardst nodig hebt. Als het niet aan de horizon of net om de volgende mierenhoop ligt, zal je misschien een beetje strategie moeten toepassen. Hoe kun je je scheppingskracht nuttig maken totdat ‘het’ arriveert – wat dit ‘het’ dan ook voor jou mag betekenen op dit moment?  Mier werkt aan het welzijn van het geheel. Doe jij dat ook? Als dat zo is, wees er dan zeker van dat het geheel hetzelfde welzijn voor jou wil en dat erin zal worden voorzien.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This