Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

De tijd om een dutje te doen is voorbij als je de Prairiewolf kaart hebt getrokken. Kijk maar uit! Je glazen huis kan elke moment instorten. Alle spiegels van het zelf zullen versplinteren. De goddelijke bedrieger achtervolgt je als een schaduw. Je zou wel eens over hem kunnen struikelen.
Prairiewolf komt altijd langs wanneer je dingen te serieus opvat. De kracht is gelegen in gelach en grappenmakerij, die ruimte scheppen voor nieuwe gezichtspunten. Als je de kracht van Prairiewolf bezit, kun je deze gebruiken om saaie ouwe kerels mee op te vrolijken, om de stemming op en feestje te verbeteren, of om ongedwongen een eenrichtingsgesprek te doorbreken. Het heeft zijn positieve kanten om nieuwsgierige vragen over je leven te saboteren.
Is Prairiewolf jouw kracht? Houdt je jezelf voor de gek? Probeer je een tegenstander voor de gek te houden? Levert iemand je streken? Wanneer heb je voor het laatst iets gedaan dat uitsluitend gek en leuk was? Aan de andere kant ben je je misschien niet zo bewust van je eigen pad van dwaasheid. Misschien geloof je zelf dat je weet wat je aan het doen bent en heb je je gezin, vrienden of eigenlijk iedereen ervan weten te overtuigen dat dit zo is. Maar luister, Prairiewolf, je wordt in de war gebracht door je eigen intriges. Je hebt jezelf een benevelende, verwarrende, verduivelde streek geleverd. Je ogen hebben je bedrogen. Zet ze goed in je kassen. Doorzie het geniale van je zelfsabotage. Laat je erdoor amuseren en lach, bedrieger, lach. Als je niet om jezelf en je dwaze capriolen kunt lachten, heb je het spel verloren.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This