Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Als je dit symbool hebt getrokken, vertelt Otter je misschien dat je het speelse kind moet worden en eenvoudigweg moet toestaan dat dingen zich in je leven ontvouwen. Het zou wel eens tijd kunnen zijn om je verslaving aan gepieker op te geven. Otter leert je ook dat het belang is niet aan materiële zaken te hechten, zodat deze je niet kunnen binden of je tot last kunnen worden. Als je wilt leren van de gewoonten van Otter, kun je eens kijken naar de ontvankelijke kant van je aard, die vol vreugde is. Heb je jezelf onlangs een cadeautje gegeven? Heb je tijdens je meditatie boodschappen ontvangen? Wordt Otter en stap zachtjes in de rivier van het leven. Drijf mee op het water van het universum…..zo pas je evenwichtige vrouwelijk-ontvankelijke energie toe. Eer deze energie, dan zul je de kracht van het vrouwelijke ontdekken.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This