Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Als je de kracht van de Wapitihert hebt uitgekozen, zou je je ervan bewust kunnen zijn dat je het gezelschap van je eigen geslacht maar eens een tijdje moest opzoeken. Misschien heb je behoefte aan een zelfhulpgroep om jezelf weer te richten op het uithoudingsvermogen van de krijgers-energie waarvan je deel uitmaakt. Wanneer je mensen van je eigen geslacht praat, kun je veilig je gevoelens uiten. Bovendien krijg je feedback van anderen met dezelfde ervaringen. Misschien heb je behoefte aan een nieuw besef van gemeenschappelijkheid, van communicatie in eenheid.
Wapitihert zou je ook kunnen vertellen om eens te kijken naar de manier waarop je spanningen in je leven lichamelijk doorstaat. Hij adviseert je je eigen tempo aan te houden, zodat je je energie gelijkelijk kunt verdelen over de afstand die je wilt afleggen. Vitaminen zouden uitkomst kunnen bieden, of voedsel dat veel energie levert. Neem in elk geval wat tijd en stilte voor jezelf, zodat je je weer kan opladen. Zo lang jij in je eigen tempo beweegt, wordt je energie gelijkmatig verdeeld en zal jij het doel behalen. Soms moet je tijd voor jezelf nemen om rust te ervaren en weer voldoende energie op te bouwen om verder te kunnen gaan. Wapitihert vraagt van jou om je zachtheid te vinden in jezelf. Zorg dat je anderen accepteert zoals ze zijn, zonder ze te veranderen. Ook als deze anderen ‘duister’ in zich hebben. De vlekken van het hert geven aan dat zowel het licht als het duister moet worden gekoesterd. Wees warm en zorgzaam.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This