Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

De kracht van de Waterjuffer heeft te maken met de Droomtijd en de denkbeeldige façade die wij als stoffelijke werkelijkheid aanvaarden. Waterjuffer is het wezen van de winden der verandering, van de boodschappen van wijsheid en verlichting, en van de mededelingen uit de wereld der elementen. Deze wereld bestaat uit de minuscule geesten van planten, en uit de elementen lucht, aarde, vuur en water. Deze wereld der elementen is in wezen vol natuurgeesten. Als Waterjuffer vandaag verschijnt, ben je misschien vergeten je planten water te geven. Op een ander niveau zou het kunnen betekenen dat je het voedsel dat je eet dankbaar moet zijn voor de kracht die het lichaam schenkt. Op psychologisch niveau zou het kunnen zijn dat het tijd is de illusies die heb hebt gekoesterd op te geven. Ze beperken je handelingen of ideeën.

De kracht van de Waterjuffer vraagt altijd van je om de gewoonten op te sporen die verandering nodig hebben. Ben je te zwaar geworden? Heb je voldoende gestreefd naar de veranderingen die je in je leven wilde aanbrengen? Als je behoefte hebt aan verandering, doe dan een beroep op Waterjuffer. Deze kracht zal je door de mist van illusie leiden naar de weg van transformatie.
Kijk eens hoe je de kunst van illusie kunt toepassen op je huidige vraag of situatie. Vergeet niet dat dingen nooit helemaal zo zijn zoals ze eruitzien.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This