Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Als Bergleeuw verschijnt, zal je je vaak in een lastig parket bevinden. Je bent vaak het doelwit zijn van de problemen van anderen en je zal vaak de schuld krijgen van dingen die fout gaan. Verder zal het je verweten worden dat je altijd de leiding op je neemt wanneer anderen dit niet kunnen. Je zou wel eens de volmaakte rechtvaardiging kunnen worden voor de onzekerheden van anderen. De kracht van de Bergleeuw houdt lessen in over het gebruik van macht als leider. Het is het vermogen om leiding te geven zonder erop te hameren dat anderen je volgen.
Het is tijd om voor je overtuiging uit te komen en om jezelf te laten leiden door je hart. Anderen kunnen ervoor kiezen om je te volgen, waardoor de lessen zich gaan vermenigvuldigen.
Misschien moet je ontdekken of je in je plannen al dan niet rekening houdt met een troep jongen die net zoals jij willen zijn of in je dromen willen delen. Als je al een leider bent, kan het erom gaan of de tijd is gekomen om de jongen uit het nest te gooien. Er zijn vele valkuilen, maar ook grote beloningen. Als je de machtspositie inneemt die Bergleeuw je verschaft, moet je er voortduren op bedacht zijn de vrede te bewaren. Het is echter onmogelijk het iedereen naar het zin te maken zonder tegen jezelf of tegen anderen te liegen. Zo is de menselijke aard nu eenmaal. De eerste verantwoordelijkheid van een leider is derhalve dat hij altijd de waarheid spreekt. Weet dit en leef ernaar, dan zal je voorbeeld navolging vinden bij alle jongen in de groep, zelfs bij de allerkleinste. Verantwoordelijkheidsgevoel is niet anders dan het gevoel dat je verantwoord kan omgaan met elke situatie. Paniek maakt geen onderdeel uit van deze heilige kracht.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This