Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Als je de Walvis kaart hebt getrokken, wordt van je gevraagd af te stemmen op oude gegevens en het goed te vinden dat je wordt toegezongen door hen die over de oorspronkelijke taal beschikken. Wij zijn de enige schepselen die geen eigen unieke roep hebben. Vind die van jou. Sta je stem toe dit geluid te gebruiken om spanning of emotie te ontladen.
Walvis duidt op het vinden van je oorsprong, op het zien van je totale bestemming zoals vastgelegd in je DNA, en op het vinden van de geluiden waardoor deze gegevens zullen vrijkomen. Je zal waarschijnlijk nooit meer dezelfde zijn. Jij bent tenslotte de melodie van het Universum; de harmonie wordt gevormd dor het lied van de andere schepselen. Als je je stem gebruikt om je herinnering te activeren, druk je je uniekheid uit en je persoonlijk geluid. Wanneer je je openstelt voor deze uniekheid, kunnen je negen totemdieren hun geluiden naar jou of via jou zenden. Hierdoor zal je persoonlijke gegevens toegankelijk worden, zodat je de geschiedenis van je ziel verder kunt onderzoeken en in nauw contact kunt komen met Walvis, die de geschiedenis van ons allemaal meedraagt.


De Dagkaart

De dieren, onze medeschepselen, vertonen gedragspatronen waarin iedereen die slim genoeg is om hun levenslessen op te merken, helende boodschappen kan ontdekken. Deze kostbare geschenken van helende kracht zijn gratis. Aan elke les ligt een belangrijk idee of concept ten grondslag.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This