Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Lijken bepaalde omstandigheden in je leven zich tegen je te keren? Merk je dat bepaalde verlangens die je hebt, of doelen die je je had gesteld, worden geblokkeerd?
De bedoeling van je ziel is op dit moment dat je alle obstakels ziet als aanwijzingen. Je moet je intenties en je pogingen opnieuw evalueren, fijner afstemmen, en dan opnieuw beginnen. In plaats van uit te vallen naar anderen, vraag jezelf af waar je datgene wat je graag wilt aan het forceren bent. Misschien is het nog niet volledig gerijpt. Op welk punt maak je een te grote sprong zonder te kijken?
Doe eens een stap terug en kijk eens zorgvuldig waar je wellicht een of meer belangrijke stappen op je reis  hebt overgeslagen, of gemist. Waar ben je tekortgeschoten in je verantwoordelijkheden? Als een goddelijk wezen kun je alles creëren wat je wilt, maar alleen als je echt alles doet wat datgene creëert van je vraagt. Er zijn geen kortere wegen, of vrije doorgangen, in het proces van het bouwen aan succes. En samenzweerders staan je ook niet in de weg. Het enige obstakel ben je zelf, en de vergissingen die je maakt. Dus houdt je heftige emoties in bedwang, begin opnieuw en breng wat geduld op.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This