Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Onderdeel van de menselijke worsteling is te leren uitstijgen boven onze verslavingen, en te leven met een vrije en onbegrensde geest. De dwangmatige behoeften, die te maken hebben met een materie (alcohol, drugs, eten) zijn duidelijk. Degene die te maken hebben met gedrag zijn moeilijker te onderscheiden. Dan hebben we het over bijvoorbeeld een gat in je hand hebben, een workaholic zijn, gokken, of macht uitoefenen. Giftiger echter dan al het hierboven genoemde zijn de verslavingen aan negatieve gevoelens: je ellendig voelen, teleurgesteld, bang, of een slachtoffer. Het doet er niet toe welke verslaving er speelt in je leven, de prijs die je betaalt is altijd de dood van je vrijheid, en het verliezen van je innerlijke vrede.
De bedoeling van je ziel op dit moment is dat je alles van je lagere aardse natuur intoomt, en dat je een leven leeft, vrij van dwangmatige behoeften. Vraag leiding en hulp van je hogere zelf.
Stijg boven je ontkenning uit, en benoem je verslavingen. Zij beroven je van je creativiteit en je vrede, en zij dienen nu overwonnen te worden. Je ziel vraagt je om nu het ongemak te dragen dat onvermijdelijk hoort bij het je vrij vechten op elk niveau. Als je je hebt vrijgemaakt van deze krachten, kun je profiteren van de grenzeloze scheppende kracht van je goddelijke zelf. Vraag het Universum je te helpen, en accepteer de hulp dan. Je kunt leven in de vreugde van je onbegrensde kracht, of je kunt blijven ronddwalen in verslaving, maar het kan niet allebei.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This