Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Worstel je met de vraag hoe je een spiritueel leven kan hebben en je tegelijkertijd moet bezighouden met de eisen die het dagelijkse leven je stelt?
De bedoeling van je ziel is op dit moment dat je in de wereld bent maar niet van de wereld. Geniet van je wereldlijke ervaringen en verken de mogelijkheden ervan aan alle kanten, maar wordt er niet door opgeslorpt. Wijd al je dagelijkse activiteiten aan je Schepper. Wees dankbaar voor dit werkveld en geniet ervan.
Ontsteek je creatieve vuur, en duik dan met toewijding in de zee van fysieke, emotionele, sensuele en seksuele ervaringen. Gebruik de tastbare wereld om je spirits leren kennen, lief te hebben en volledig tot expressie te brengen. Niets in het leven is op zich goed of fout, door ons denken lijkt dat alleen maar zo. Je leven van sensualiteit en van plezier willen steriliseren is niet spiritueel. Dat is alleen maar een trucje van je ego om je hoger zelf achter slot en grendel te houden. Gebruik je zintuigen om de weg terug te vinden naar het goddelijke, en je zult merken, dat de ‘spirit’ in jou de schepper is van voorspoed, groei en geluk.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This