Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Verknoei je je tijd met je af te vragen wat anderen van je vinden? Twijfel je over wat waar is, of wanneer het juist de stem van angst is? Ben je overwerkt, prikkelbaar, in verwarring – of zelfs boos? Maak je geen zorgen. Je komt in de fase van de levensreis van je ziel, waar het zaak is feiten van fictie te leren onderscheiden, en met beide benen op de grond rustig op de uitdagingen van leven te reageren. Overstijg de wilde stroom van je emoties, en gebruik je verstand en je logica, zodat je beter kunt navigeren tussen de stroomversnellingen door.
De bedoeling van je ziel op dit moment is dat je onthecht bent, en objectief op het leven reageert.
Houd je verre van elk emotioneel drama, vermijd die verleiding, en zie het voor wat het is, verknoeien van tijd en energie. Gebruik je hogere bewustzijn om feiten van fictie te onderscheiden. Begin met een situatie van alle kanten te bekijken, dan zal je helpen je gedachten te ordenen. En gebruik je zesde zintuig. Bijvoorbeeld: als je verwikkeld bent in een eindeloze conflictspiraal met iemand, stel je lens dan eens bij en vraag jezelf af: “Wat wil ik nu eigenlijk, en wat gebeurt er in plaats daarvan? Wat doe ik om de gewenste uitkomst tegen te houden? Wat is de eerste stap die ik kan zetten om vooruit te komen? En ben ik bereid om die stap te zetten?” Redelijkheid is niet het tegenovergestelde van intuïtie, maar het maakt de weg vrij naar je innerlijke leiding. Sta je logica toe je nu te leiden.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This