Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze consulenten: nl1 Tel: 0909 0102

Als je ziel begint te roeren, veroorzaakt dat een innerlijke rusteloosheid die je niet kunt negeren. Deze energetische onrust is een boodschap van je hogere zelf om wakker te worden, en je de afspraken van je ziel weer te herinneren – om de lessen te leren en de doelstellingen te verwerkelijken, waarvoor je geïncarneerd bent in deze fysieke vorm, en waarvoor je je levensreis bent begonnen.
Schenk aandacht aan deze boodschap door eerlijk je leven te onderzoeken zoals dat op dit moment is. Hoe tevreden ben je tot nu toe? Kijk niet alleen naar wat er is, maar ook naar wat er ontbreekt. Welke innerlijke signalen van je ziel heb je genegeerd?
De bedoeling van je ziel op dit moment is om je te wekken uit je slaap, en je weer te verbinden met je ware zelf. Als je ja zegt tegen de onvrede, kan je je van binnen heel onrustig gaan voelen. Verwelkom deze onrust als bewijs van het wakker worden van je ziel. Hoe oncomfortabel het nu ook mag zijn, bedenk dat het veel erger is om eindeloos lang in je huidige bewustzijnstoestand door te leven.
Wees ontvankelijk en geduldig, terwijl je wacht op verdere instructies. Blijf rustig en weet dat die spoedig zullen volgen.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This