Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

De beste manier om een leven te leven dat vol is van magische kracht, is om een zuiver kanaal te worden voor je hogere zelf en voor de goddelijke heilige Levensgeest. Ben jij zo’n kanaal…..of ben je er een dat de modder en puin van de wereld bevat? Je kunt beginnen je spirituele golflengte schoon te maken door wat innerlijk huiswerk te doen. Is er ergens in je leven rommel of wanorde, maar weiger je nog steeds om hulp te vragen bij het opruimen? De bedoeling van je ziel op dit moment is alle geestelijke rommel, puin, verwarring, en psychische warboel weg te bezemen die je weerhouden een zuiver en ontvankelijk kanaal te zijn voor je hogere zelf en de goddelijke Geest.
Maak heel eerlijk de inventaris op van alles wat je geest doet dichtslibben, en wat maakt dat het goddelijke niet door je heen kan stromen. En vind dan de moed en de discipline om deze blokkades uit de weg te ruimen.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This