Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Worstel je met de gedachten of je zult doen wat er van je wordt verwacht in de huidige situatie? Denk je eerder aan wat je is geleerd om te doen, te zeggen, zelfs te denken, zodat je de goedkeuring van anderen krijgt, eerder dan te doen wat je echt zelf voelt en wilt?
De bedoeling van je ziel is op dit moment dat je eerlijk bent voor jezelf, en dat je je eigen integriteit opeist, hoe eng dat ook is. Ontwikkel het karakter en de moed om tegenstand in de ogen te kijken.
Houdt je aan je eigen mening en overtuiging, op een niet agressieve liefhebbende manier met twee benen op de grond, ook al voelt dit niet vertrouwd of eng, en ook met het risico iets waardevols te verliezen, of pijnlijke afkeuring van anderen te krijgen. Weet dat de angst die je voelt een illusie is, die je afhoudt van een leven waarin je volledig in je kracht staat. Toon ruggengraat. Het is zeer de moeite waard.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This