Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Voordat je bewust kunt werken met het volle potentieel van je geest, moet je de volledige verantwoordelijkheid nemen voor je kracht, hoe goed of minder goed je die tot nu toe ook hebt gebruikt. Eigen je je eigen kracht toe, wetende dat die wordt geleid door de keuzes die jij maakt. Op dit moment wordt er van je gevraagd om eerder genomen besluiten te heroverwegen, en vast te stellen of je die verder hebben gebracht of meer achterop. Kijk met name naar die besluiten die je nonchalant hebt genomen, zonder zelfcontrole of zonder nadenken.
De bedoeling van je ziel is om jouw kracht op te tillen naar een veel hoger bewustzijnsniveau, door je duidelijk te maken dat de keuzes die jij maakt het gereedschap zijn waarmee je creëert.
Evalueer objectief je eerder genomen besluiten. Welke hebben in jouw voordeel gewerkt, en welke niet? En nog belangrijker, wat is vandaag je besluit, je keuze? Denk even na over het antwoord, en ga dan keuzes maken die aansluiten bij de intenties van je ziel.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This