Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Je leven is op dit moment chaotisch en overbelast. Dus het is tijd om te kijken wat belangrijk is voor je ziel en de rest even te vergeten. Richt je aandacht met name op je talenten en je gaven. Kijk eens op welke manier je deze het beste kunt ontwikkelen. Wat zou daarvoor nodig zijn? Laat de negativiteit van de wereld niet de overhand op je krijgen, of je commitment ondermijnen. Vermijd drama gesprekken, die werken ontmoedigend en verwarrend. Dat is een verspilling van je energie.
De bedoeling van je ziel op dit moment is richting te geven aan je talenten en je gaven, en zo je licht te versterken, voor jezelf en voor de wereld. Wees vastbesloten elke twijfel die dit doel zou kunnen ondermijnen de weg te versperren.
Wees trouw en principieel bij het beheren van je talenten, heb geduld met de eisen die zij aan je stellen. Met de goddelijke helpers aan je zijde, zullen je inspanningen tenslotte zeer de moeite waard zijn.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This