Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Kun je voelen dat een fase van je leven afloopt en dat er een nieuwe aankomt? Heb je het gevoel dat je op de rand staat van geweldige nieuwe ervaringen, maar weet je niet zeker van welke kant die zullen komen.
De bedoeling van je ziel op dit moment is dat je, zoals de vlinder die zijn weg vindt uit zijn cocon, het verleden afwerpt, en naar nieuwe hoogten vliegt. Je staat op de drempel van het spreiden van je spirituele vleugels in een volkomen nieuwe richting van begrip, en van het toe-eigenen van je volledige potentieel. Dis is een fantastische tijd, en het is de moeite waard om je dar goed op voor te bereiden.
Maak schoon schip, en laat alles los waartoe je je niet meer voelt aangetrokken. Houd je niet meer op met dingen, situatie en mensen, waar je geen vreugde meer aan beleeft, en waarbij je je vitaliteit kwijtraakt. Je kunt niet reiken naar iets groters als je niet eens je handen vrijmaakt. Je gaat de spirituele volwassenheid binnen, in staat om je volledig te binden met het leven, op die manier die de jouwe is. Verandering kan vaak moeilijk zijn, maar wees niet bang. Zelfs de vlinder denkt, op het moment dat hij uit zijn cocon breekt, dat hij doodgaat. Al wat sterft is een oud stilstaand zelf, dat niet meer vooruitgaat en dat je spirit niet meer dient, dus zet je angst om in actie. Wie ben je vandaag? En wat wil je nu aan ervaringen hebben? Het antwoord zal duidelijk worden, en je zult verrast zijn wat je ontdekken gaat. Niets staat je nog in de weg.

De Dagkaart

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This