Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

maan-van-het-bevriezenZoals het vervellen van de slang, vertegenwoordigt de Maan van het Bevriezen het loslaten van verouderde regels om je ware identiteit de onthullen.

Het is heel gemakkelijk om je aan te passen aan de regels die andere hebben voorgeschreven. Als je daarmee doorgaat, je ware zelf opoffert, dan verlies je je vroeger of je later zelf. De Maan van het Bevriezen betekend een gelegenheid om weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Er is moed en geduld voor nodig om de regels los te laten die je innerlijk licht hebben verstikt. De mensen om je heen, die gewend zijn geraakt aan je oude manier van doen, kunnen zicht tegen deze verandering verzetten. Denk er aan dat dit hun angst en onzekerheid is. Blijf standvastig. Luister naar je hoger zelf en laat die leiden op je weg naar het ontdekken van je zelf. Wanneer je je ware identiteit tevoorschijn laat komen ga je voelen dat je geest lichter word. Echte vrijheid is je ware creatieve geest tot uitdrukking laten komen. Nu is het tijd om de regels los te laten die je potentieel hebben begrensd en gevolg te geven aan de roep om je waren zelf te verkennen en te laten zien.

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This