Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

vernieuwingDe kaart Vernieuwing verschijnt na een periode van moeilijkheden en strijd.

Hij vertegenwoordigt de lente in je leven, wanneer de koude wintersneeuw voorbij is en nieuwe groei zich voordoet. Je hebt jezelf ontdaan van lasten uit het verleden en bent nu vervuld met kracht en doorzettingsvermogen. Dit is een bijzonder goede tijd om te werken aan je dromen en doelen. De positieve en vrij stromende energie staat voor een tijd van succes en goed geluk. Je vertrouwen groeit omdat je meer in je eigen kracht begint te komen. Met de sterker wordende erkenning dat je de wereld iets hebt te bieden, komt het vernieuwde geloof in jezelf. Deze inspirerende energiekaart kan je helpen blijdschap en overvloed op elke gebied in je leven te manifesteren. Gebruik deze magische tijd goed. Jouw verbinding met het goddelijke wordt sterker. Vernieuwing suggereert dat er om je heen gunstige gelegenheden zijn om je talenten te ontwikkelen. Je leven is nu echt een zegen en je hebt veel om dankbaar voor te zijn.

 

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This