Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

grootmoeder-maanVertrouw op je intuïtie wanneer het gaat om zaken die je het hart betreffen.

Net zoals Grootmoeder Maan de verschillende stadia doormaakt om haar cyclus te voltooien, kun jij ook leren om het natuurlijke ritme van je eigen lichaam te volgen. Bekijk je leven eens. Sta je aan het begin van een relatie of een project? Zo ja, doe dan een beroep op de energieën van Grootmoeder Maan om je te helpen deze te voltooien. Het is nu de juiste gelegenheid om het natuurlijke ritme van je eigen lichaam te onderzoeken. Als je in een creatieve sector werkt, ontdek dan de piekmomenten van je productiviteit door een te worden met de creatieve kracht in je, je fysieke krachten worden nu groter, dus besteed nu veel aandacht aan de boodschappen die je om je heen krijgt. Grootmoeder Maan biedt je het geschenk aan van zelf-reflectie. Neem nu de tijd om een kijkje in je innerlijke zelf te nemen zodat je kunt leren het meeste uit je natuurlijk creatieve ritmes halen

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This