Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

zuiverheidJe innerlijk kind verlangt naar de tijd dat je nog weinig verantwoordelijkheden had en je hart rij was om te dromen en te spelen.

Neem een poosje rust van de complexiteit van het leven en (h)erken je innerlijk kind. Werk aan het vergeven van jezelf en anderen door spijt of wroeging los te laten. Vasthouden aan het verleden houd jouw stroom van het leven tegen en voorkomt dat je je ware potentieel kan ontdekken.

Onze jeugdervaringen laten soms emotionele littekens achter. We wapenen ons om het kind in ons te beschermen. Terugkeer naar de staat van onschuld is nodig om ons te kunnen zuiveren en ons innerlijk kind te koesteren. Want alleen door het leven helemaal te omhelzen kunnen we beginnen te herstellen wat er werd verloren.

Er is een wereld van schoonheid te ontdekken, dus geef je hart vleugels en verhef je boven het aardse. Herstel je onschuld en omhels de eenvoudige staat van blijdschap, die je natuurlijke geboorterecht is.

 

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This