Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

steen-van-het-zelfWanneer je twijfelt over wat je kunt, dan herinnert de Steen van het Zelf je er aan dat je het  alleen in jezelf moet zoeken.

We zijn allemaal met een doel geboren, en met de mogelijkheden om hieraan te voldoen. (H)erken dat je ware kracht komt uit het ontdekken en gebruiken van je mogelijkheden om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. De kaart van de Steen van het Zelf doet een beroep op je om je talenten met anderen te delen. We verliezen soms het zicht op onze talenten vanwege de omstandigheden in het leven, angst, negatieve gedachten of kritiek van anderen. Toch laten de talenten waarmee je bent geboren je nooit in de steek. Koester waar je sterk in bent. Herken en waardeer wat je kunt doen wanneer je op een lijn staat met je ware zelf.  Zo moet je zijn, dus kijk naar jezelf en je angsten. Verbreed je horizon en grijp deze gelegenheid om te helpen een verschil in de wereld te maken.

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This