Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

maan-van-de-rijpe-bessenHet thema van de Maan van de Rijpe Bessen is overleven.

Het geeft niet welke lasten het leven je onlangs heeft bezorgd, deze maan betekent overwinning van tegenstand. Kwesties uit het verleden doen zich weer voor omdat spirit nu weet dat je ze aankunt. Waarheden die je hebt vermeden komen later weer boven water. Bied de les het hoofd en laat de lasten, die je persoonlijke vervulling in de weg staan, los. Deze kaart moedigt je aan om je zachtere, vrouwelijke kant die je diep binnenin hebt, te onderzoeken en je emoties te tonen. Zie ze met een open, koesterend hart onder ogen en uit ze met de kracht en stabiliteit van de invloed van Maan van de Rijpe Bessen. Wanneer je deze balans ontdekt ervaar je een emotionele kalmte en de stem van je intuïtie kunnen horen. Je zult de kracht en de moed hebben om voor jezelf een rijk leven te accepteren. Wees een voorbeeld voor anderen die naar je opkijken. Je eigen kracht bezitten ontstaat door het accepteren en creëren van overvloed door op een vriendelijke manier vol te houden door wilskracht.

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This