Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

introspectieJe hebt onlangs een periode van grote verwarring en chaos beleefd, waardoor je je uit evenwicht voelt en weinig controle hebt over je leven.

Je terugtrekken in de stilt van binnen, schept een veilige plek waardoor je op een rustige manier weer wat perspectief voor je leven krijgt. Als je naar binnen reist, sluit je dan af voor het geluid en de invloed van de wereld om je heen. Binnenin deze gewijde ruimte kan je je in verbinding stelen met je hoger zelf en het een zijn met de geest voelen, wat de overeenstemming met je leven weer terugbrengt. Dit is een uitstekende tijd om je dromen en inzichten te ontwikkelen. Wanneer je in evenwicht bent en alleen, worden je ware aard en wat je kunt duidelijk. Volg je dromen in het geloof en het vertrouwen dat je streven om te creëren ontstaat door een hoger inzicht, niet vanuit de verwachtingen van iemand anders. Als je werkt vanuit een plaats van universele eenheid, dan worden de ideeën en gedachten die door je geest stromen echt goddelijk geïnspireerd. Door de tijd te nemen om je terug te trekken en wat perspectief te verkrijgen, kom je weer in evenwicht, waardoor je geest, lichaam, emoties en ziel allemaal harmonieus samenwerken.

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This