Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

helderheidEr vindt een prettige doorbraak in je leven plaats, alsof de wolken zijn gegaan en de zon doorbreekt.

Iets dat is ontgaan wordt ineens helderder. Je gaat zien hoe die ervaring uit het verleden in
het grotere plaatje van je leven past. Het is nu geen tijd om energie te verspillen aan spijt. Wees in plaats daarvan dankbaar dat de donkere wateren eindelijk helderder zijn geworden. Vaak is er een reden dat de waarheid voor ons verborgen wordt gehouden. We zijn er misschien tot nu toe nog niet klaar voor geweest om haar onder ogen te zien, of te geloven. Wanneer de verwarring verdwijnt kan je het hele plaatje zien. Wanneer je geest helderder is, open je de weg om opnieuw te beginnen.  Door de ervaring verkregen wijsheid sterkt je waarneming. Je kunt de toekomst met een gerust vertrouwen tegemoet zien. Vertrouw op je oordeel wanneer je besluiten neemt. Je innerlijke kijk op de dingen is je teruggegeven door het accepteren van de op handen zijnde waarheid.

Er is een sluier weggenomen en je bent nu bereid om de dingen los te laten die je hebben weerhouden om volgens je eigen waarheid te leven.

 

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This