Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

liefdeDeze kaart kan beteken dat je je soulmate vindt, of je ultieme levenspartner.

Als je al een relatie hebt, dan is dit een gelegenheid om je huidige relatie nieuw leven in te blazen en te versterken. De energie van de kolibrie is overal om je heen, net zoals de zuiverste bloesems van liefde in je hart. Heb de moed om dit nieuwe gevoel met anderen te delen. Laat de emotie door je heen stromen en je voeden met het ware wezen van de levensgrote kracht van onvoorwaardelijke liefde. Liefde is vaak te vergelijken met een wonder. Het is bekend  dat de kracht van de liefde zelfs de diepste wonden kan helen, en mensen de kracht kan geven om verbazingwekkende dingen te volbrengen. Maak je op dit moment geen zorgen over de toekomst van je relaties, volg gewoon het pad van je hart en zie waar het je brengt. Als we eenmaal zijn geraakt door het wonder van onvoorwaardelijke liefde, is ons leven nooit meer hetzelfde. Het moment dat we voorwaarden stellen aan onze liefde, weerhoudt zij ons eerder dan dat zij ons verjongt. Leer liefde onbaatzuchtig te geven, niet om te worden beloond, maar gewoon uit pure vreugde om te geven. Deze kaart vertegenwoordigt een grote mogelijkheid voor geluk.

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This