Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

steen-van-de-vooroudersLuister goed naar de gewijde boodschappen om je heen.

Wanneer de Geest van de Voorouders je roept, dan is er veel aan de hand. De steen van de Voorouders leert dat elke beslissing die je neemt en elke actie die je onderneemt, direct of indirect, van invloed is op een ander. Het is net als een steen die je in het water gooit, waardoor zich steeds groter wordende rimpels vormen.

Denk zorgvuldig na over de keuzes die je wilt maken, en denk aan de gevolgen hiervan voor je toekomst. Soms moeten we offers brengen om onze bestemming te bereiken. De voorouders helpen ons onderscheiden wat de moeite waard is om te behouden en wat we zouden moeten loslaten. Als je ook maar twijfelt, doe dan een beroep op hun oude wijsheid om je te helpen de beste keuzes te maken. Wanneer je besluit  een doel te betreffen dat je zelf te boven gaat, dan kun je ervan verzekerd zijn dat de voorouders hiermee ingenomen zijn. Dat betekend niet dat je moet opgeven wat je wilt, maar dat vereist denken over het rimpeleffect voordat je de steen gooit. Het leren kennen van je zelf is echt een levenslang proces, maar er kan veel hartzeer en pijn worden vermeden als we nadenken over de effecten van ons handelen op lange termijn en als we onze keuzes maken door naar ons hoger zelf te luisteren en naar de leiding van de voorouders.

 

De Kracht van het Wiel

 

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This