Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze consulenten: nl1

Misschien lijkt het op dit moment onmogelijk om de situatie in je leven te veranderen, maar wees er zeker van: er wordt niets van je verlangd dat je niet aan zou kunnen. Voordat je werd geboren had je al een plan opgesteld met de engelen van geboorte en dat tenslotte ook vastgelegd. Toen wist je dat je de kracht zou hebben om je uit een bijna uitzichtloze situatie te bevrijden. Bevrijden betekent niet dat je iets in de buitenwereld moet opgeven, maar het kan ook betekenen dat je een innerlijke verandering moet doormaken. Dat is de kracht van helen! Vertrouw op je eigen kracht, die groter is dan je je op dit moment kan voorstellen. Verbeeld je dat de gebeurtenis, die je nu bezighoudt, jaren geleden plaats heeft gevonden. Wat heb je daarvan geleerd? Zou er iemand zijn die je vandaag de dag daarvoor zou kunnen bedanken? Zonder die persoon zou het niet mogelijk zijn geweest deze innerlijke stap te zetten.

De Dagkaart

De helende engelen nodigen je uit om contact met hen te maken. Ze vertellen je wijze lessen via de kaarten. Stel je vraag. De engelen horen je en geven het antwoord dat bij jou past.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This