Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze consulenten: nl1

In ons leven worden we steeds opnieuw geconfronteerd met het feit dat er onderscheid wordt gemaakt. Toch moeten we ervoor waken om echt onderscheiden niet te verwarren met puur vergelijken. Om te onderscheiden moet je de nadruk leggen op het goede en het kwade, het verkeerde en het juiste, het dwaalspoor en de goede weg. Daarvoor moet je in alle rust een afweging maken, door en door goed zijn om een onderdeel te kunnen vormen en selectief te zijn. De liefdevolle helende engel spreekt geen goed- of afkeuring over iets uit. Als een wens niet in vervulling gaat, kan hier een zelfzuchtige reden aan ten grondslag liggen. Wil je erover nadenken wat het verschil is tussen beoordelen en echt onderscheiden?

De Dagkaart

De helende engelen nodigen je uit om contact met hen te maken. Ze vertellen je wijze lessen via de kaarten. Stel je vraag. De engelen horen je en geven het antwoord dat bij jou past.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This