Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze consulenten: nl1

Vanuit hun goedheid willen de helende engelen je er graag aan herinneren dat het niet om wereldse zaken gaat. In onze turbulente wereld is het soms niet gemakkelijk om de dagelijkse verleidingen te weerstaan. Als je deze kaart hebt getrokken, dan is het een liefdevolle vermaning om de innerlijke wereld weer vaker in je leven uit te nodigen. Momenten van stilte en meditatie zijn vaak heilzamer dan een dagje winkelen met vrienden of vriendinnen. Lijkt het je niet beter om een paar uur per week alleen te gaan wandelen of te mediteren?
Trouwens: er zijn mensen in je leven die het heel fijn zouden vinden als je hun een liefdevolle, onbaatzuchtige gedachte zou schenken, zonder dat je er iets voor terug verwacht.

De Dagkaart

De helende engelen nodigen je uit om contact met hen te maken. Ze vertellen je wijze lessen via de kaarten. Stel je vraag. De engelen horen je en geven het antwoord dat bij jou past.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This