Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Dagkaart

De engelen hebben je intuïtieve boodschappen gestuurd over het bezoeken en geven van workshops, cursussen en lezingen. Zij hebben je nu deze orakelkaart in handen gespeeld, zodat je zult weten dat je inderdaad de boodschappen van de engelen hebt gehoord over dit onderwerp. Als je heel graag een workshop of lezing zou willen geven, zullen de engelen je bij dit proces begeleiden. Geef al je zorgen, gedachten, ongerustheid of vragen maar aan hen en luister naar hun antwoorden, die bij je binnen komen als gedachten en gevoelens. De engelen zullen je helpen om de weg op te gaan naar de juiste plaats van samenkomst, onderwerp en publiek. Je hoeft alleen maar hun leiding te volgen.
Je wordt ook begeleid bij het bezoeken van workshops, om verder te komen op je spirituele weg en studie. Schrijf je in voor de cursussen waar je jezelf toe aangetrokken voelt en vraag Aartsengel Rafaël om je bij dit streven te ondersteunen – zoals lesgelden, transport, overnachting, vrije dagen, kinderoppas, enzovoort.
De weg is vrij voor je om workshops en cursussen te geven of te bezoeken. Geniet ervan.

De Dagkaart

Tarot “Spiegel van het Leven”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This