Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Dagkaart

Deze kaart geeft aan dat je in je eentje op zoek bent gegaan om te proberen antwoorden en oplossingen te vinden. Al sinds die tijd zweven de engelen om je heen om het moment af te wachten dat je ze het teken geeft om aan de slag te gaan zodat ze je kunnen helpen.
Je hebt deze kaart getrokken omdat de engelen je met deze situatie behulpzaam willen zijn, maar zij kunnen dit alleen doen als jij ze daarvoor toestemming geeft. De engelen zijn op dit moment beschikbaar – om je vragen te beantwoorden, je te begeleiden en dat wat je wil manifesteren te bespoedigen. Het is waar dat het Universum en de engelen allang weten wat je nodig hebt. Hoe dan ook, omdat God jou en iedereen heeft geschapen met een vrije wil, kan het Universum zich er alleen maar in mengen als jij er toestemming voor geeft. Het maakt niet uit of je hardop om hulp vraagt, in geschreven vorm, innerlijk of zelfs welke woorden als je er maar voor kiest. Wat er wel toe doet is dat je het vraagt. Als je niet zeker weet wat je moet vragen, bang bent om het verkeerde te vragen of meer vraagt dan het Universum misschien zou willen geven, vraag het Universum dan om je te helpen duidelijk en dapper te zijn.

De Dagkaart

Tarot “Spiegel van het Leven”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This