Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Dagkaart

De engelen willen je laten weten dat je altijd goddelijke boodschappen ontvangt, ook al merk je ze niet op. De meeste van deze boodschappen komen door via je lichamelijke en emotionele zintuigen, want je lichaam is ontzettend gevoelig voor spirituele energie. Soms begrijp je je gevoelens niet, maar toch hebben zij altijd een zuivere, onderliggende wijsheid.
Je hebt deze kaart getrokken omdat je een vraag hebt gesteld die je lichaam al heeft beantwoord via je emotionele en fysieke gevoelens. Je wordt dingend verzocht op je gevoelens te vertrouwen en zonder te dralen ernaar te handelen. Vraag de engelen of ze je willen beschermen en begeleiden, hetgeen ze doen via je intuïtieve gewaarwordingen.
Als je paranormale readings of healings geeft aan andere mensen, weet je dat het onmogelijke is om geblokkeerd te zijn in het ontvangen van de begeleiding van de engelen. Je hebt altijd gevoelens en gedachten en deze zijn de twee primaire manieren waarop de engelen aan jou de boodschappen voor je cliënten doorgeven. Vertel je cliënten welke gevoelens en gedachten je hebt tijdens je sessies, want de betekenissen ervan moeten gedeeld worden.

De Dagkaart

Tarot “Spiegel van het Leven”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This