Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Dagkaart

Je hebt deze kaart getrokken omdat het antwoord op je vraag te maken heeft met de emoties die verbonden zijn met je moeder en je vader. Als je bijvoorbeeld moeite hebt om liefde en vriendelijkheid van andere mensen te ontvangen, kan het onderliggende thema voortkomen it negatieve emoties die je naar je moeder toe hebt. Dit komt omdat ontvankelijkheid een vrouwelijke energie is, die vertegenwoordigd wordt door onze moeders.

Als je bang bent om liefde te ontvangen of je schuldig voelt over de vraag of je wel behoefte hebt om aangeraakt te worden, roep dan de engelen aan om je te helen en te helpen.
Je vader vertegenwoordigt je mannelijke energie energie, het ontwikkelen van vertrouwen in je vermogen om de wereld in te trekken en positieve eigenschappen te ontwikkelen. Als je zelfvertrouwen wat aan het wankelen is, vraag de engelen dan je te helpen om je emotionele verbinding met je vader te herstellen.

Deze kaart is ook het teken dat je ouders echt van je houden, zelfs als de manier waarop zij je dit lieten merken niet bevredigend voor je was. Als je moeder of je vader in de hemel is, sturen zij deze kaart naar je toe als een manier om te zeggen: “ik hou van je”.

 

De Dagkaart

Tarot “Spiegel van het Leven”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This