Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Bel een van onze mediums, paragnosten: nl1 Tel: 0909 0102

Dagkaart

Heel waarschijnlijk heb je al intuïtief deze boodschap van je beschermengelen gehoord, die je vragen om je lichaam en je spirituele pad in ere te houden door het eten van alleen maar biologisch zuiver voedsel en drinken tot je te nemen. Dit betekent dat je alleen plantaardige voeding en dranken consumeert, die vrij zijn van chemische toevoegingen, zoals conserveermiddelen en voedingsadditieven. De Wet van Aantrekking heeft je geleid naar het eten van dingen die jouw spirituele pad weerspiegelen.
De engelen kunnen je smaak en dat waar je trek in hebt aanpassen, zodat dit dieet lekker en gezond is. Bovendien kunnen de engelen je helpen met het jezelf veroorloven van de hogere onkosten voor organische producten, als je hen hiervoor om assistentie vraagt.
Als je meer vers fruit, verse groenten en noten eet, zal je merken dat je meer helderheid van geest krijgt en dat je gevoeligheid voor allerlei energieën omhoog gaat. Roep de engelen aan om je te beschermen als je gevoeligheid te intens wordt. De engelen zullen je begeleiden naar rustiger situaties en relaties, zodat je er van kunt genieten om energetisch op te staan.

De Dagkaart

Tarot “Spiegel van het Leven”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This