Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Dagkaart

Deze kaart is het teken dat je met een of meer dierbaren in de Hemel in contact staat.
De engelen vragen je om je gevoelens, gedachten en beelden over deze spirituele connecties te vertrouwen, want zij zijn heel echt. Dit is erg helend voor jezelf en andere mensen, want het zijn vredevolle en liefdevolle boodschappen uit het Universum. Misschien voel of hoor je een boodschap van iemand die zegt “ik hou van jou” “het gaat goed met mij”, “ik ben trots op je”, of “het spijt mij” voor jezelf of iemand anders die baat heeft bij het horen van deze woorden vol mededogen.

Het kan zijn dat dit een oproep voor je is om voor andere mensen als medium op te treden, privé of voor een groter publiek. Vertrouw deze oproep, want het is een prachtige missie, die duizenden mensen kan helpen, zowel  aan deze als aan gene zijde. De engelen ween wie er werkt vanuit integriteit en zuivere motivatie, en zulke mediums roepen zij op tot dienstbaarheid….en geven ze ondersteuning, begeleiding en bescherming op hun pad.

De Dagkaart

Tarot “Spiegel van het Leven”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This