Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Het is tijd jezelf open te stellen voor compromissen en samenwerking. Voor de volmaakte oplossing telt ieders inbreng mee en komen alle bijdragen samen in een win-win oplossing waarbij iedereen zich goed voelt. Het is tijd om even pauze te nemen, een paar keer diep adem halen, of even rustig met elfen in de vrije natuur te wandelen. Vraag hen alle zorgen die je hebt weg te nemen zodat je weer in vrede kunt zijn. Deze tijd van reflectie kan je helpen je bewust te worden van nieuwe en creatieve oplossingen. Sta open voor unieke ideeën die samen onverwachte en opwindende resultaten kunnen geven.

Onze elf staat voor de machtige leeuw bij de monding van de bron van de Chalice Well. Het bloedrode ijzererts in het water staat voor de vrouwelijke energie, terwijl het witte water staat voor de mannelijke kracht. Samen worden ze verzameld in de kelk, en staan ze symbool voor het evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke krachten in onszelf. De twee energieën zijn even belangrijk voor scheppingswerk, gezondheid, succes en geluk.

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This