Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Deze charmeur is dan misschien een prins, maar hij is absoluut koning van de romantiek! Totaal verliefd op de liefde, kan hij je in een oogwenk vlinders in je buik bezorgen! Hij is beschaafd, artistiek en introspectief, maar ook dromerig en misschien een beetje melodramatisch. Hij is een hopeloze flirt en zal je gedichten voorlezen terwijl hij je diep in de ogen kijkt. In zijn hart is hij heel royaal en gevoelig. Al zijn aandacht is voor jou, en jou alleen … tot dit niet meer zo is. En daarin schuilt het probleem. Hij is de Prins van Zomer – en ooooh, wat zul jij een tijdje gelukkig zijn. Misschien wel voor altijd. (Misschien….) Houd in ieder geval in gedachten dat deze Prins erom bekend staat dat zijn blik snel afdwaalt. En hij verspreidt graag overal geluk. Dus pas goed op!

In het licht van de volle maan berijdt de Prins een magische paardenbloem. De paardenbloem duidt erop dat hij wensen kan vervullen maar het hart in zijn hand is gemaakt van glas – dus doe voorzichtig!

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This