Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

De Koning van Winter is eerlijk, onpartijdig en heel zakelijk. Ook is hij emotioneel gezien nagenoeg onbereikbaar. Als je op zoek bent naar iemand die je het juiste advies geeft, is hij je man. Als je voor een evenement een spreker zoekt die indruk zal maken op iedereen in het publiek, boek deze man meteen. Als je een nieuwe directeur voor je bedrijf nodig hebt, bied hem een contract aan (Hij zal een stevige bonus vragen). Hij kan zelfs een groot weldoener zijn, als hij in de zaak gelooft. Maar als je op zoek bent naar een romantische partner, kun je hem misschien beter passeren. Het is niet dat hij een kwade kerel is, in tegendeel, hij is behoorlijk geweldig! Hij is alleen niet echt geschikt voor het voeren van een intiem, gesprek, etentjes bij kaarslicht, knuffelen, of lange strandwandelingen. Het gevoelsmens in jou zou zich tekortgedaan voelen door deze Koning als partner.

De Koning van Winter loopt in tevreden afzondering met zijn vriend de uil. Wijsheid en intellect zijn de enige vrienden die hij nodig heeft.

De Dagkaart

Elfen Orakel

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This