Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

Dagkaart

Kelken 8Kelken 8 staat voor een overgangsperiode.

Dit is een periode of cyclus in uw leven die betekent dat u verder moet, een nieuwe richting moet volgen of uw prioriteiten moet heroverwegen.

Is er onevenwichtigheid in uw leven? Ondanks uw idee van een harmonieuze situatie, relatie, baan, iets niet klopt? Als u vooruitkijkt en andere mogelijkheden overweegt, kunt u het evenwicht in vermogen om hindernissen te nemen herstellen. U wordt  eraan herinnert dat alles verdergaat of verdwijnt. Mensen verlaten ons, wij verlaten mensen, een machtspositie wordt u afgenomen; u neemt iemands machtspositie in. Alles is uitwisselbaar en u bent op een punt van verandering aangekomen. Hoe en wat is misschien nog niet duidelijk, maar als u de diepere betekenis van huidige gebeurtenissen, gevoelens of angsten onderzoekt, zult u een betere balans vinden over u persoonlijke waarheid.

Sla een nieuwe weg in en accepteer dat verandering goed is. De meesten van ons houden niet van verandering omdat we er bang van worden en ons veilig voelen bij wat we kennen en weten. Deze kaart roept vaak vragen op over het beëindigen van een relatie, het uit een dal komen of het weggaan omdat u zich nu in een verwoestende of niet-creatieve toestand bevindt.

Als blokkade is het uw angst om verder te gaan die de omstandigheden bemoeilijkt.

De Dagkaart

Tarot “Spiegel van het Leven”

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze consulenten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This