tarot-website1De Tarot is een kaartspel wat je helpt om inzicht te krijgen in allerlei situaties en problemen die zich voordoen in je leven. Tarotkaarten scheppen een duidelijk beeld over de situatie waar je in verkeert… de gevoelens die hierin meespelen…. en…. wat je hieraan zou kunnen veranderen.

De kaarten zijn bedoeld als een hulpmiddel, en zo moeten ze ook gebruikt worden. In die zin zijn er ook geen kaarten die ”slecht” of “eng” zijn, maar ze kunnen ons wel voor iets waarschuwen of ergens van bewust maken. De kaarten laten de situatie zien waarin je NU op dit moment bent en wat je eventueel zou kunnen veranderen, verder uitbouwen/loslaten van dat wat je blokkeert of hindert in je  voortgang.

Het is belangrijk om de kaarten goed te interpreteren, af te stemmen op een helder geformuleerde vraag en te kijken naar de onderlinge samenhang van de kaarten die getrokken zijn. Je trekt een bepaalde kaart nooit toevallig, en soms kan het best lastig zijn om er eerlijk naar te kijken.

Het spel bestaat uit 78 kaarten, die allemaal een bepaalde energie (betekenis) hebben. In deze Tarot cursus ga je aan de slag met het leren begrijpen van de taal van de tarot.

In deze praktische cursus leert u werken met Tarot kaarten en hoe u deze op gevoel, ofwel intuïtief kunt duiden. De cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen die al bekend zijn met de tarot maar nog meer willen leren. Deze cursus zal vooral op de grote arcana gericht zijn.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This