Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 
serephinaJe droomwensen over je gezin zijn verhoord en ik ben naar je toegekomen om over je te waken en al je vragen te beantwoorden.

Er gaat een  gelukkige verandering plaatsvinden in je gezin. Je gaat op dit moment door een periode van het vinden van een nieuwe evenwicht heen om je op deze verandering voor te bereiden. Dat kan een beetje chaotisch en ongeorganiseerd lijken, wees er  van verzekerd dat dit gewoon  een onderdeel is van het “nestje” bouwen.
Ik zal je door deze periode heen leiden en je helpen met allerlei ongemakjes die zullen komen. Elke vraag om uitleg mondt uit in een openhartig gesprek en deze waarheid is heel verhelderend. Het zal je helpen om op heel diep niveau inzicht te krijgen in je eigen gevoelens en de prioriteiten die je moet stellen. Bovendien kun je dit dan op een integere wijze met anderen delen. En als vervolgens alle opschudding eenmaal zijn dienst bewezen heeft, zal de storm gaan liggen en de lucht klaren. Deze gelukkige verandering of uitbreiding van je gezin is “van bovenaf” geregeld. Draag al je zorgen op aan het Universum en laat de Engelen dienen als je spirituele familie die je zal helpen en over je waken. Wij houden heel van je!

Boodschap van de Engelen

Stel een vraag aan de Engelen, houdt die vraag in gedachten terwijl je klikt op de kaart.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This