Uw Dagkaart

Welke wijsheid heeft de dagkaart jou vandaag te bieden?

 
yvonneDieren beantwoorden aan je vriendelijke en zachtaardige manier van zijn.

Je kunt ze op een heel bijzondere wijze begrijpen. Je kunt verbinding leggen met de onschuldige en vertrouwenwekkende aard van dieren en misschien is het je roeping om ze te helpen. Ik ben een van je Beschermengelen en ik ben hier om je te vertellen over het schitterde golfeffect dat jouw relatie met de dieren heeft gecreëerd. Je liefde voor dieren heeft ook een diepe band en waardering geschapen tussen jou en natuurengelen.
Alle dieren waarvan je ooit hebt gehouden blijven altijd bij je, net als de Beschermengelen. Jouw liefde voor hen houdt ze altijd bij je in de buurt. Je lievelingsdieren in de hemel zijn gelukkig, spiritueel gezond, speels en liefdevol.  Je lievelingsdieren op aarde worden omringd door Engelen die zorgen  voor wonderbaarlijke dingen tussen hen en jou. Op allerlei  manieren treden dieren op als Engelen tussen jou en degenen die je lief hebt. Jij bent iemand die oprecht de engelachtige eigenschappen van de dieren waardeert. Je bent in staat om zonder woorden met deze wonderbaarlijke schepsels te communiceren en op dit moment gaan er door je speciale band met het rijk der dieren nieuwe deuren voor je open.

Boodschap van de Engelen

Stel een vraag aan de Engelen, houdt die vraag in gedachten terwijl je klikt op de kaart.

Uw dagkaart is een uitdrukking van een willekeurig moment.
Het is een symbolische weg langs elk moment in het leven om de waarheid over uzelf te ontdekken.
De kaarten onthullen de energie en sfeer om u heen en geven u inzicht in uzelf.
Ze stellen u open voor keuzes.
Wilt u meer weten over uw dagkaart bel dan een van onze mediums, paragnosten, zij vertellen u graag meer over de betekenis van uw dagkaart.

Pin It on Pinterest

Share This