Bijenwas Reading

Bijenwas reading maken.

De bijenwas tekening maak je door met een warme strijkbout bijenwas op papier te strijken. Met de verschillende – zelf gekozen – kleuren komen er patronen en figuren tevoorschijn, een tekening. Deze tekening weerspiegelt het innerlijk proces van de maker, geeft een schat aan informatie en brengt je dichter bij jezelf. Elke bijenwas tekening is daarom ontzettend waardevol!

Door de kleuren en vormen op de tekening kan er van alles zichtbaar worden, zoals bijvoorbeeld:

* verleden, heden en toekomst
* soms dieren, overledenen of gidsen
* de gevoelservaringen van iemand in het leven van hier en nu
* engelen
* woorden

Achter al deze symbolen schuilt een boodschap. Deze boodschap kan ik helder voor je maken. Je zult ervaren dat deze bijenwas tekening een heel bijzonder en waardevol hulpmiddel kan zijn in een helingsproces. Ieder van ons draagt een innerlijk kind mee. Een kind dat reageert vanuit pijn, verdriet, angst of woede. Een kind dat gehoord wil worden, gezien wil worden. Een kind dat we keer op keer wegduwen wanneer het de moed heeft gevonden om door ons stalen harnas van zelfbescherming heen te dringen. Innerlijke kinderen draag je mee vanuit gebeurtenissen in je jeugd waarin je je niet begrepen voelde. Elk keer wanneer je je als kind niet begrepen voelde, niet gehoord of gezien werd, ontstond er een klein afgescheiden deel in jezelf. Een deel dat niet verder is gegroeid. Een deel dat stil is blijven staan in een tijd waarin het kind onbegrip ervoer. Dit deel zal van tijd tot tijd aangeraakt worden door ervaringen in het NU.

Omdat je de tekening zelf maakt en intuïtief de kleuren uitkiest ontstaat er een unieke tekening, een afspiegeling van je eigen energie. Er is nooit een tekening hetzelfde als die van jou, namaken is onmogelijk, dit maakt het juist ook zo leuk en uniek.

Een bijzondere ervaring met tastbare herinnering want je tekening/kunstwerk neemt je natuurlijk mee naar huis.

Deze bijenwas tekening kan ook gemaakt worden als telefonisch consult. Jij geeft mij de kleuren door en ik strijk de kleuren op papier in jouw energie. De tekening wordt dan naar je opgestuurd via WhatsApp of naar je thuis adres.

Pin It on Pinterest

Share This