Aquarius Angels® Healing

Wat is een Aquarius Angels® Healing

Een Aquarius Angels® Healing is een bijzondere engelen healing speciaal voor in de nieuwe tijd: het Aquarius tijdperk. In deze huidige tijd zijn flinke veranderingen ingezet. Een materialistische kijk op het leven maakt langzaam aan plaats voor leven vanuit het hart en aandacht voor spiritualiteit.
Het werkt volledig energetisch met de helende energie van de Aquarius Angels®. Dit zijn de engelen die voor de heling van de mensheid zorgen in dit nieuwe tijdperk.
Een Aquarius Angels® Healing heelt fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten.

Voor wie?

Een Aquarius Angels® Healing is geschikt voor iedereen die hiervoor open staat en heling wil op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak.
De healing is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voorafgaand aan de healing bespreken we de klacht en/of het doel van je healing. Dit kan zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak zijn. Per behandeling kan er 1 doel gesteld worden.

Met behulp van mijn vingertoppen breng ik de energie van de Aquarius Angels® over naar bepaalde plekken van het lichaam, de chakra’s. Op dat moment start de heling vanuit de engelen. Ik geef alleen de energie door via mijn vingers.

Het kan zijn dat je tijdens deze behandeling dingen waarneemt, maar dit hoeft absoluut niet zo te zijn en het zegt ook verder niets over de werkzaamheid van de heling. Tijdens de behandeling kan er ook informatie via mij doorkomen en dit bespreken we dan, samen met jouw ervaringen, na.

De daadwerkelijke behandeling duurt maar kort maar is erg effectief en werkt nog 4 weken door.

Je krijgt een flesje Lastral mee, dit is een remedie die ik tijdens de behandeling voor je maak met behulp van de engelenenergie van de behandeling. De bedoeling is dat je deze 4 weken inneemt, dit creëert een soort ‘tijdvak’, in deze periode ben je gemakkelijk bereikbaar voor de engelen om mee te werken. Gedurende deze weken zal je een veranderingsproces ervaren, dit kan zowel via het bewuste als onbewuste plaatsvinden (bijvoorbeeld via dromen).

 

 

Pin It on Pinterest

Share This